Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao nikad dosad

Epson i AVS: videoprojekcija 
na zidine 
starog grada Jeruzalema

Epson
Foto: Epson
1/3
23.06.2017.
u 09:37

EB-L25000U pokazao se savršenim u vrućem, prašnjavom okruženju

Zidine starog grada Jeruzalema osvijetljene su kao nikad dosad zahvaljujući snažnim Epsonovim laserskim instalacijskim projektorima EB-L25000U; to je ujedno bio i njihov najambiciozniji projekt, kazuju iz Epsona.

Kao dio jednog od najambicioznijih audiovizualnih projekata u povijesti Izraela, dvadeset projektora sinkronizirano je na način da su oživili 4500 m² zidina starog grada putem šarenih animiranih slika, dok je stotinu osvijetljenih dronova u zraku nad zidinama oblikovalo različite oblike i poruke. Izdržljivi i pouzdani laserski projektor EB-L25000U pokazao se savršenim u vrućem, prašnjavom okruženju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije