Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava

Edukacija o naprednim serverskim tehnologijama

Inter-Net
Foto: PR
29.03.2018.
u 21:00

Prvi set uključuje predavanje Cisco HyperFlex koje će održati Pero Gvozdenica (Cisco)

Tvrtka Inter-Net 12. travnja u Zagrebu organizira besplatnu jednodnevnu edukaciju o naprednim serverskim tehnologijama i zaštiti podataka. Edukacija je namijenjena svim srednjim i velikim tvrtkama koje žele izgraditi, modernizirati ili proširiti postojeći datacentar s modernim serverskim tehnologijama temeljenim na Cisco UCS blade serverskom sustavu. Posjetitelji će moći slušati nekoliko predavanja o toj modernoj serverskoj tehnologiji Cisco UCS blade i informirati se o zaštiti podataka u modernom datacentru. Cijela je edukacija besplatna, a održat će se u tri seta predavanja.

Prvi set uključuje predavanje Cisco HyperFlex koje će održati Pero Gvozdenica (Cisco). U svojem predavanju proći će kroz arhitekturu i mogućnosti sustava, primjer uspješnih korisničkih projekata te prijedloge kako identificirati potrebe i pomoći organizaciji te kako se HCI sustav uklapa u cjelokupnu strategiju razvoja organizacije i IT sustava.

Drugi dio edukacije održat će Nebojša Mitrić (Inter-Net) koji će objasniti kako je tvrtka Inter-Net implementirala sustav temeljen na Cisco HyperFlexu u kompaniju s više od 1500 zaposlenih i 170 lokacija u visokodostupnom načinu rada. Na predavanju će se pokazati prednosti takvog sustava, koji su koraci implementacije i dobivene koristi te kako skalirati sustav da bude primjenjiv srednjim do velikim tvrtkama.

Na kraju, posljednji dio edukacije uključivat će predavanje o Veeam zaštiti podataka u modernom datacentru koje će održati Nikola Blažinčić (Inter-Net).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije