Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wolfenstein: Youngblood

Dvije blizanke i haker ubijaju naciste u Parizu osamdesetih? Zakon!

Wolfenstein
Foto: Promo
1/2
26.06.2018.
u 15:15

Najava dva nova Wolfensteina iznenadila je sve koji su hrlili na Bethesdine evente kako bi čuli nešto o Falloutu 76

Još se ne stišava uzbuđenje zbog najavljene nove igre “Wolfenstein: Youngblood” smještene u Pariz osamdesetih, naravno protisnut kroz filtar alternativne povijesti na kojem ova franšiza počiva. Smještena dvadesetak godina nakon recentne “Wolfenstein: The New Colossus”, nova igra vrti se oko sada već odraslih B.J.-evih kćeri koje izgledaju prilično opako s oružjem u rukama. Zadatak im je, naravno, pobijediti naciste koji vladaju Europom, a bilo bi sjajno da ne zaobiđu ni Nazi Zombies mod koji nam omogućava da se obračunamo sa živim naci mrtvacima.

Dvostruko iznenađenje

Nova inkarnacija ove iznimno popularne i iznimno nasilne igre najavljena je na nedavnom E3 Expu, jednom od ključnih sajmova gaming industrije, koji nam omogućava da planiramo svoj gamerski budžet za čitavu iduću godinu. Ova najava došla je kao svojevrsno iznenađenje jer su fanovi hrlili na Bethesdine evente kako bi otkrili nešto više o igri “Fallout 76”, koja će biti prva multiplayer inkarnacija njihova proslavljenog brenda, da bismo otkrili kako njihovi developeri rade na nešto većem broju visokoprofilnih nastavaka svojih najpopularnijih igara.

Prema trenutačno dostupnim informacijama, novi Fallout izaći će krajem 2018. godine, a “Wolfenstein: Youngblood” igrat ćemo 2019. godine. I dok će Fallout prvi put imati pravi multiplayer, Wolfenstein radi čak dva koraka dalje: Youngblood također postaje multiplayer igra, a paralelno s tim nastavkom najavljen i “Wolfenstein: Cyberpilot” u kojem se ova Bethesdina franšiza seli u svijet virtualne realnosti!

Snaga oružja i pameti

Oba nova Wolfensteina smještena su u Pariz osamdesetih. U prvom, Jessica i Sophia Blazkowicz uskaču u cipele svojeg nestalog oca B.J.-a i obračunavaju se s nacističkim okupatorom kišom metaka, plamena i eksploziva, dok se u Cyberpilotu manje oslanjamo na oružje, a više na znanje: igrat ćemo ulogu najboljeg pariškog hakera koji pokušava preuzeti kontrolu nad ubojitim nacističkim mašinama. Prvi trailer sugerira da ćemo imati priliku upravljati nekima od čudovišta koja su nam ranije ledila krv u žilama, vraćajući nacistima malo njihova otrova. Ova VR varijanta Wolfensteina ići će na Playstation 4 i PC, dok se Youngblood priprema za PC, PS4 i Xbox One, a po svemu sudeći, u nekom će obliku doći i na Nintendo Switch.

Wolfenstein
1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije