Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEP I SKUP

Dugočekivani preklopni Galaxy Fold počinje dolaziti

Galaxy Fold
Foto: vl
1/8
05.09.2019.
u 15:50

Kad je zatvoren, omogućuje jednostavan pristup zaslonu pa ga korisnici mogu jednom rukom izvući iz džepa kako bi nekoga nazvali, poslali poruku ili ažurirali obavijesti na društvenim mrežama.

Samsung Electronics najavio je na IFA 2019 sajmu početak prodaje Galaxy Folda, Samsungove inovacije iz potpuno nove mobilne kategorije uređaja. Galaxy Fold je dostupan u Koreji od 6. rujna, a bit će dostupan i u Francuskoj, Njemačkoj, Singapuru, Velikoj Britaniji i SAD-u. 

Galaxy Fold ima prvi na svijetu 7,3-inčni Infinity Flex zaslon koji se preklapa u kompaktan uređaj s pokrovnim zaslonom te nudi nove mogućnosti multitaskinga, gledanja videozapisa, igranja igara i raznih drugih opcija koje će upotpuniti ovo jedinstveno korisničko iskustvo. Kad je zatvoren, omogućuje jednostavan pristup zaslonu pa ga korisnici mogu jednom rukom izvući iz džepa kako bi nekoga nazvali, poslali poruku ili ažurirali obavijesti na društvenim mrežama. 

„Galaxy Fold vrhunski je uređaj potpuno nove mobilne kategorije, koji nadilazi ograničenja tradicionalnog pametnog telefona. Korisnici su pozitivno reagirali na veće zaslone, a Galaxy Fold istovremeno nudi veći zaslon i jednostavnu prenosivost.", ka je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Foto: vl

Kad je zatvoren, moguće je snimiti brzi videozapis, a zatim jednostavno otvoriti uređaj i gledati ga na većem zaslonu. Pomoću App Continuity značajke, videozapis neprimjetno prelazi s početnog zaslona na glavni zaslon, dok Multi-Active Window opcija omogućuje pokretanje više aplikacija istovremeno i učinkovito obavljanje više zadataka – uređivanje snimaka, pregledavanje fotogalerija, čitanje e-pošte.

VIDEO Novi Samsung Galaxy Note 10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije