Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM BUDUĆNOST

Ratovi budućnosti: Dronovi u svemiru i podvodne platforme

16.09.2021.
u 14:31

Britanska kraljevska ratna mornarica objavila je kako bi mogli izgledati njezini brodovi za 50 godina. Koncept je da budu samodostatni i da ne moraju dolaziti u luke

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sisavac
14:53 17.09.2021.

to će valjda naručiti u kini. jer ruku na srce, engleska ima manje operativnih brodova velike tonaže nego što ih kina trenutno dovršava. ovakve slikovnice su se više koristile u rusiji prije 10 godina. nije engleska tolko moćna da može držati veliku flotu, to košta. a ako će sa amerima igrati oko kine, onda se nek pripreme za nove dugove. prije nepunu godinu dana su sami objavili mišljenje admiraliteta da nema smisla graditi velike flote, nosače aviona i potporu, jer financije to ne dozvoljavaju, a posebno zbog novih raketa koje su prevelika opasnost za nosače, a potapanjem nosača uništava se čitava borbena skupina, koja ostaje na vjetrometini. daleko od kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?