Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Donosimo popis najpopularnijih aplikacija u AppGallery trgovini

Huawei
Foto: Huawei
1/4
17.08.2022.
u 16:30

Jeste li znali da na Huawei pametnim telefonima danas možete instalirati gotovo sve popularne lokalne i globalne aplikacije?

Najnoviji uređaj renomirane Huawei nova serije – nova Y70 i svi ostali Huawei pametni telefoni dolaze s AppGalleryjem, službenom trgovinom aplikacija za Huawei pametne telefone i tablete koja korisnicima omogućuje jednostavno i sigurno preuzimanje omiljenih aplikacija. Osim toga, korisnicima je na raspolaganju i Petal Search, službeni Huawei pretraživač. Donosimo popis najpopularnijih aplikacija iz AppGallery trgovine koje 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta svakodnevno koristi.

1. Aplikacije za slanje poruka

Prema istraživanju koje je Huawei u svibnju proveo u Hrvatskoj, aplikacije za slanje poruka uvjerljivo su na prvom mjestu po broju preuzimanja u AppGallery trgovini. Aplikacije poput WhatsAppa, Vibera, Telegrama i Messengera su neizostavne aplikacije danas. One nam omogućuju instant komunikaciju s obitelji, prijateljima i poslovnim suradnicima, pružajući nam tako podršku bilo kada i bilo gdje. Uz to, u trgovini možete pronaći i popularne aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl.

2. Društvene mreže

Iako ovom kategorijom vladaju mlađe kategorije, sve je češće slučaj da na društvenim mrežama pronalazimo starije generacije koje iz raznih razloga love korak s vremenom. Upravo iz tog razloga je kategorija društvenih mreža druga po redu najčešće korištenih aplikacija u svijetu. Korisnici Huawei pametnih telefona tako mogu koristiti najbrže rastuću aplikaciju na svijetu TikTok, ali i ostale poput Instagrama, Facebooka, Snapchata i Linkedina.

Foto: Huawei

3. Bankovne aplikacije

Bankovne aplikacije i financijske aplikacije općenito su sve popularnije zato jer olakšavaju online i kupovinu uživo neovisno o lokaciji i valuti plaćanja. Korisnici AppGalleryja u trgovini će pronaći važne lokalne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a i Addiko Banke. Osim toga, korisnici će lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus Card, Curve i Revolut.

4. Igre

Gaming zajednica će zasigurno cijeniti specifikacije nova Y70 pametnog telefona koje su u potpunosti podređene njihovim potrebama. Veliki Huawei FullView zaslon, pohrana od 128 GB i baterija koja se puni samo dva puta tjedno neke su od ključnih odlika ovog pametnog telefona. Naravno, dolazi i s AppGallery trgovinom gdje se mogu pronaći najaktualnije igre na svijetu poput Mythic Legends, Fishing Clash, Metro Land i druge.

5. Fitness aplikacije

Aplikacije za vježbanje vrlo su korisni alati koje rado koriste profesionalni vježbači, rekreativci pa čak i početnici. Neovisno o razini fizičke spreme ili vrsti aktivnosti, aplikacije poput Huawei Health su jednostavne za korištenje, a nude niz pogodnosti za zdravlje korisnika. Na AppGallery trgovini se mogu pronaći i aplikacije kao što su Komoot, Home workouts, Adidas runtastic, Fitify i StepsApp.

Foto: Huawei

6. Ostale aplikacije

Broj aplikacija dostupnih na AppGallery trgovini raste iz dana u dan, a prema zadnjim podacima, ona iznosi 187.000. Tako Huawei korisnici mogu pronaći i ostale važne lokalne i globalne aplikacije kao što su Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC, HRT Meteo, Večernji list, Petal Maps, Booking, Bolt, SofaScore, AboutYou, Amazon, Tidal, Deezer, Skyscanner i druge. Preuzimanje aplikacije je vrlo jednostavno. Uđete u AppGallery, u tražilicu upišete naziv aplikacije te ju nakon pronalaska preuzmete na svoj telefon.

One aplikacije koje ne pronađete na AppGalleryju, pronaći ćete putem Petal Searcha, službenog Huaweijevog preglednika koji korisnicima nudi link za preuzimanje aplikacija s web lokacije. Aplikacije se preuzimaju sa službenih stranica stoga su sigurnost i autentičnost osigurane. Petal Search korisnicima omogućuje pristup popularnim aplikacijama kao što su Twitter, Twitch, Discord, Reddit, Pinterst, Netflix, Spotify i Prime Video. Preuzimanje aplikacija je vrlo jednostavno, a na linku možete pogledati kratki video koji pokazuje kako Petal Search funkcionira.

Huawei proizvodi i usluge:

Huawei je predstavio najnoviji preklopni flagship model pametnog telefona – atraktivni Mate Xs 2. Iznimno lagan i tanak, Mate Xs 2 je sa svojim prepoznatljivim sklapanjem prema unutra odmah zauzeo čelno mjesto kao najtanji na tržištu sklopivih pametnih telefona, ali i ultra pouzdan za pružanje najboljeg korisničkog iskustva.

Foto: Huawei

Huawei je nakon lansiranja serije Watch GT 3 Pro, lansirao još dvije serije pametnih nosivih uređaja – Huawei Watch Fit 2 i Band 7 pametnu narukvicu. Izvorno lansirana 2020. godine, nova Watch Fit serija potiče korisnike na istraživanje novih vrsta vježbanja kroz niz animiranih fitness opcija, metoda vježbanja i znanstvenih značajki koje prate zdravstveno stanje svojih korisnika. Band 7 pametna narukvica dizajnirana je za bolje iskustvo tjelovježbe i poboljšanja zdravlja 24 sata dnevno, kako bi pomogao korisnicima otkriti nove načine zdravog i aktivnog života.

Nedavno je predstavljena dugo očekivana nova generacija akustičnih TWS bežičnih slušalica – FreeBuds Pro 2. Koristeći već dokazanu Huawei stručnost u stvaranju bežičnih audio uređaja, ove najnovije slušalice nude daljnji napredak u samom iskustvu korisnika, isporučujući čisti, Hi-Fi zvuk neosporne dubine i kvalitete.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije