Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GreenOn Movement

Domaće inovacije: Green Inovation Expo održan u Zadru

GreenOn Movement
Foto: GreenOn Movement
1/4
10.08.2014.
u 13:43

Stručni žiri danas će u 20 sati dodijeliti glavnu nagradu od 20.000 kuna. Za nju konkurira pet timova

Nakon prvog dana u sklopu kojeg su se polaznicima start up akademije predstavili vodeći hrvatski poduzetnici i inovatori, projekt GreenOn Movement dobio je jučer navečer nastavak.

Naime, na Trgu pet bunara u Zadru održan je Green Inovation Expo, program koji je široj publici uspješno približio zanimljive radove mladih hrvatskih stručnjaka, s inovacijom kao zajedničkom idejom vodiljom cijelog ovog projekta.

Polaznici GreenOn Movement start up akademije, održane prvoga dana, dobili su rok od jednog dana, da zajedno sa svojim timovima i uz savjete mentora pripreme kratke prezentacije svojih inovativnih ideja. Okupljeno mnoštvo naposljetku je dobilo priliku iz prve ruke pregledati instalacije njihovih eksponata te saznati više o originalnim projektima kao što su Genijator, Sport.me, FSB Racing Team, Membrain Concept i Dok Ing Loox automobil.

Stručni žiri danas će u 20 sati dodijeliti glavnu nagradu od 20.000 kuna. Za nju konkurira pet timova, okupljenih u projektima Marina booking app, Find me app, Crosafety, Honest cafe i Eko resort concept. 

 Drugi dan GreenOn Movementa zaokružen je izlaganjem njihovih ideja. Ova trodnevna manifestiacija, inače, završava danas.

>> GreenOn movement predstavio ovogodišnji program

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije