Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE 9. OŽUJKA?

Cook: Appleov pametni sat zamijenit će ključeve automobila

Tim Cook
Foto: Tobias Hase/DPA/PIXSELL
27.02.2015.
u 21:46

Cook je najavio da će baterija trajati cijeli dan, a punit će se brže od iPhonea

Apple je poslao pozivnice za posebni događaj 9. ožujka na kojemu će, kako je to protumačila većina medija, lansirati svoj pametni sat Watch, koji je predstavljen još u rujnu prošle godine.

Šef Applea Tim Cook, koji već nosi bijeli Watch, obećao je da će sat biti jako točan, u 50 milisekundi, piše Telegraph. Cook poručuje da će Watch u jednom pogledu biti baš kao iPhone - ljudi će ga kupiti zbog određenog razloga, kao što je pretraživanje interneta, no onda će otkriti da nudi puno drugih sjajnih mogućnosti.

Jedna od stvari za koju će ga vlasnici moći koristiti je i otključavanje i zaključavanje svog automobila. Štoviše, Cook je za Telegraph otkrio da je Watch dizajniran kako bi mogao zamijeniti automobilske ključeve. Cook je također najavio da će baterija trajati cijeli dan, a punit će se brže od iPhonea.

>> Apple od azijskih dobavljača naručio 5-6 milijuna satova Watch

>> Tim Cook: Ponosan sam što sam gej i to je najveći dar kojeg mi je Bog dao

Komentara 1

PA
pavel1001
07:02 28.02.2015.

SUPEEEEEEEER jedva čekam jer ne mogu više živjeti uz tu kompliciranu radnju okretanja ključa da bi se upalio auto!!! HVALA gej Cook!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije