Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E-novine

Čitajte tiskani Večernji u digitalnom obliku u novoj aplikaciji

e-novine Večernjeg lista
29.10.2019.
u 16:07

Možete je direktno skinuti u App Storeu i Google Playu. Aplikaciju svi mogu besplatno skinuti na svoje mobitele i 14 dana je besplatno testirati.

Večernji list napravio je još jednu platformu na kojoj možete čitati naš sadržaj. Radi se o e-novinama koje možete pronaći u novoj aplikaciji eVL koja je dostupna u trgovinama aplikacija i za iPhone i za Android smartfone. Tiskano izdanje Večernjaka možete čitati u digitalnom obliku na svojemu mobitelu i ono je istovjetno onom Večernjaku s kioska. Aplikaciju svi mogu besplatno skinuti na svoje mobitele i 14 dana je besplatno testirati. Možete je direktno skinuti u App Storeu i Google Playu.

Ako želite čitati e-Večernji list na desktopu računala, web-aplikacija besplatna je sedam dana. U web-aplikaciji imate mogućnost i pretraživati članke po ključnoj riječi. Ako vam se svidi e-izdanje i odlučite se pretplatiti na njega, dobit ćete niz pogodnosti kao što su neograničeni digitalni pristup Večernjem listu svakoga dana u tjednu, neograničen digitalni pristup našim časopisima i prilozima, uključujući subotnje časopise Ordinacija, Diva, Slano&slatko i Living.

Moći ćete svakog dana već u večernjim satima dan ranije vidjeti sadržaj tiskanog izdanja novina, a ono što je najvrednije jest pristup arhivi od 2010. godine. U današnje doba, kada su informacije jeftine i svatko ih objavljuje, ono što vrijedi jest kontekst u kojem su nastale i kako ih treba interpretirati. Večernjak vam nudi upravo to. Informacije u pravom kontekstu na još jednoj platformi, odnosno novom obliku e-novina u zasebnoj aplikaciji.     

Ključne riječi

Komentara 1

DO
dorgrg
17:46 10.07.2020.

Aplikaciju Večernji List sam skinula preko Huawei AppGallerya i zadovoljna sam dizajnom i brzinom. Sve pohvale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije