Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Vintage Baru

Cisex friday ovoga puta održat će se u Splitu

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
26.09.2017.
u 08:32

Službeni dio počet će izlaganjem člana Upravnog odbora Matea Peraka o novostima u radu. Prvi gost predavač bit će dr. sc. Žarko Nožica

30. CISEx Friday u Splitu održat će se u petak 29. rujna u 18 sati u prostorijama Vintage Bara (Poljička cesta 39, Split).

Službeni dio počet će izlaganjem člana Upravnog odbora Matea Peraka o novostima u radu. Prvi gost predavač bit će dr. sc. Žarko Nožica, profesor i voditelj studija računalstva na Visokoj školi Aspiri predstavit će stručni studij Programskog inženjerstva te istaknuti prednosti ovog studija i mogućnosti koje pruža.

Potom će Toni Trivković i Tomislav Mamić iz Udruge Startup.hr, usmjerene na poticanje poduzetništva u IT sektoru i povezivanje splitske IT zajednice, predstaviti ovu udrugu te njezine ciljeve i aktivnosti.

Službeni dio zaključit će Dražen Drnas i Đulijano Nola predstavljanjem GammaChefa – robotskog kuhara. Kako su došli na ideju, kako GammaChef funkcionira, što sve može skuhati i koji su im planovi za budućnost, neke su od tema koje će obraditi u svome izlaganju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije