Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Budite spremni za #NoviPočetak i pametno opremite svoj smart kutak za cijelu obitelj

Huawei
Foto: Huawei
1/3
07.09.2020.
u 09:08

Kraj ljeta mnogima predstavlja #NoviPočetak, kako školarcima, tako i onima koji očekuju nove poslovne izazove. Zato budite korak ispred i opremite se Huawei uređajima s kojima će sve biti brže i jednostavnije, a članovi obitelji moći će uživati u pregršt inovativnih mogućnosti!

Ako ste bili jedni od onih koji su se prije nekoliko mjeseci po prvi puta susreli s home office načinom rada, ali i online školovanjem, sigurno znate koliko su funkcionalan ambijent, ali i sveobuhvatni pametni uređaji važni za veću produktivnost. Gotovo svaka promjena, bila ona predvidiva ili ne, predstavlja izazovan novi početak. Zahvaljujući revolucionarnim Huawei rješenjima, rad i školovanje od kuće, ali i gdje god da se nalazili, može biti jednako, ako ne i više smart nego u uredu ili učionici.

Foto: Huawei

Prilagodite sredinu uz suradnju više uređaja

Razlika između ureda i stola u dnevnom boravku je osjetna. Bez obzira čime se bavili, potreban vam je prostor u kojemu biste na jednom mjestu držali dokumente, račune i knjige, ali i sve vaše uređaje. Ukoliko tražite veću produktivnost, a ne posjedujete odvojeni radni prostor, utoliko je važno izbjegavati ”zamke” vremenskog i prostornog ispreplitanja privatnih i poslovnih obaveza. Neka vaš smart kutak bude dio prostora u kojemu fluktuacija ostalih ukućana nije prevelika i opremite ga od stolca i radne površine, preko dekoracija, do uređaja koji olakšavaju rješavanje svakodnevnih izazova.

Zaboravite na dugotrajne procese, raznovrsne i brojne kablove i aplikacije trećih strana za prijenos datoteka između, ne samo telefona, već i telefona i drugih pametnih uređaja. Povežite Huawei MateBook X Pro laptop i Huawei P40 Pro telefon te nadmašite sve uobičajene potrebe rada, educiranja i igranja. Uz Huawei Share tehnologiju možete jednostavno i brzo razmijeniti datoteke i sadržaj, upravljati aplikacijama te projicirati zaslon među drugim korisnicima uz mogućnost ostvarivanja interakcije, a dodaci kao što su kamera, mikrofon, tipkovnica i miš mogu se koristiti i kao dodaci na pametnom telefonu i tako osigurati još praktičnije korištenje i povezivanje uređaja.

Foto: Huawei

Budite spremni za svaku situaciju

Za one kojima je potrebno aktivno smanjenje šuma i pozadinske buke dok vodite poslovni razgovor ili jednostavno želite uhvatiti trenutak za sebe i svoje misli dok u pozadini svira omiljena pjesma, odličan izbor su Huawei FreeBuds 3i uz koje se možete slobodno kretati po sobi dok ste na pozivu, dohvatiti dokument koji vam je zabunom ostao u drugoj prostoriji ili prošetati do kuhinje po šalicu kave jer nema žice koja vas ograničava.

Kada su brojne obaveze na pameti, lako je i zaboraviti na neku, a mali milijun zalijepljenih ceduljica može djelovati zaista zbunjujuće i, ono najgore, frustrirajuće. Oslobodite se stresa uz Huawei Watch GT 2e koji osigurava brigu za vaše zdravlje, ali i uobičajene obaveze. Štoviše, sat će vas obavijestiti o pozivima, porukama, događajima u kalendaru i još mnogo toga pa čak i da biste trebali ustati, protegnuti se i promijeniti sjedeći položaj, a sadrži i pregršt intuitivnih značajki koje svakodnevni život čine lakšim.

Omogućite si savršenu suradnju i ostvarite bolju povezanost uz spoj revolucionarnih uređaja i naprednih tehnologija koje doprinose boljoj kvaliteti rada i većoj učinkovitosti. Uz promotivnu Huawei ponudu uređaja po posebnim cijenama koja traje do 13. rujna 2020. godine ili do isteka zaliha, budite uvijek spremni za svaki #NoviPočetak i uživajte u dobro osmišljenom i praktičnom smart životnom stilu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije