Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRTUALNA VALUTA

Bitcoinima se može plaćati i u Hrvatskoj - na dva mjesta

bitcoin
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.12.2013.
u 15:27

Ovu valutu primaju izdavač apartmana Lunea Apartment i portal Honorarniposao.net

Virtualnom valutom Bitcoin može se plaćati i u Hrvatskoj, iako na samo dva mjesta, doznaje Poslovni dnevnik.

Naime, prema podacima portala Spendbitcoins, dubrovački iznajmljivač apartmana Lunea Apartment na svojim je stranicama oglasio da osim plaćanja preko PayPala prihvaća i plaćanje bitcoinima. Drugo mjesto koje prima bitcoine je portal Honorarniposao.net.

Vrijednost Bitcoina sve više raste nakon što je odbor američkog Senata prošli mjesec zaključio da su virtualne valute "legitimna financijska usluga". Zahvaljujući tome, prošli mjesec vrijednost jednog bitcoina prvi je put premašila 1000 dolara.

Komentara 3

SO
Soljženicin
16:42 02.12.2013.

¸može i kod mene u mom bircu...

ZL
zlajo321
10:24 08.12.2013.

još samo da nabavim dobar PC pa ću si nabavit par komada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije