Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSKUPLJENJA

Bez penala raskinite ugovor i odaberite povoljniju tarifu

mobiteli
Igor Kralj/PIXSELL
13.06.2014.
u 13:22

Pretplatnici HT-a i Tele2 zahtjev trebaju podnijeti do 20. lipnja, a VIP-a do 30. lipnja

Vlada je nametnula novi harač telekomima, a slijedom toga HT, Vipnet i Tele2 poskupili su svoje usluge. Svim pretplatnicima račun će biti 8 kuna veći (bez PDV-a), a prepaid korisnici plaćat će 10 posto više dosadašnje bonove.

Možda izgleda kako je kod svih isto, no ipak postoje tarife koje su vam možda isplativije nego ove na koje ste trenutačno obvezani. Sada imate priliku bez penala raskinuti ugovor i odabrati nešto povoljnije. Bez vlastitog broja nećete ostati ako podnesete zahtjev za prijenos broja novom operatoru, a važno je da to učinite u roku. Udruga Telekom sugerira pretplatnicima HT-a i Tele2 da zahtjev novom operatoru podnesu najkasnije do 20. lipnja 2014., a korisnicima VIP-a najkasnije do 30. lipnja 2014.

Zatraže li korisnici raskid ugovora, njihov će se broj deaktivirati. Mobilne uređaje moraju otplatiti oni korisnici koji su na svojim računima imali posebnu stavku otplate uređaja iskazanu kao opcija, otplata uređaja... Ako je otplata uračunata u tarifu, korisnici u pravilu ne moraju platiti uređaj. Operator je obvezan otključati mobitel, tj. omogućiti korištenje u drugim mrežama.

>> Stiže digitalna kriza: Europa bez veze!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije