Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tele2 PlayDay

Besplatno zaigrajte najpoznatije igre i osvojite nagrade

Tele2 PlayDay
13.12.2018.
u 10:14

Kompetitivni dio predvodi FIFA 19 turnir, a osim online kvalifikacija, prijave su za 56 osoba moguće na dan događaja od 10 sati

Priliku da besplatno zaigrate neke od najpoznatijih igara današnjice i osvojite nagrade nudi vam Tele2 PlayDay, koji se ove subote održava u kinu Europa u centru Zagreba.

Interaktivni događaj predstavlja najznačajnija regionalna esports organizacija Valiance. Treće izdanje poziva da odmjerite snage na velikim FIFA 19 i Clash Royale turnirima, zaigrate Fortnite i PUBG Mobile ili pokažete svoje plesačke vještine na Just Dance natjecanju.

Kompetitivni dio predvodi FIFA 19 turnir, a osim online kvalifikacija, prijave su za 56 osoba moguće na dan događaja od 10 sati, a kvalifikacije počinju sat vremena kasnije.

Veliko finale se igra u glavnoj dvorani u 16 sati i prenosi na velikom platnu dok sve prate Malajski Tapir i PvTMole.

Clash Royale turnir u najkompetitivnijoj mobilnoj igri u regiji može zaigrati ukupno 64 igrača, prijave su otvorene od 11 na dan događaja u dvorani Muller te cijeli taj program vodi trener Coach Oak. Igrat će se i dvije najpopularnije Battle Royale igre. Fortnite će preuzeti veliku dvoranu, a u Squad, Duos i Duo programu će KOFS i PvTMole igrati s ekipom iz publike ili međusobno. Bit će tu i Fortnite kviz, Q&A, a prikazat će se i pobjednici najboljeg plesa u natjecanju Saturday Fortnite Fever, te je sve na programu od 12 do 15.30 sati, najavljuju organizatori. Drugu igru iz ove kategorije, PUBG Mobile, će tijekom cijelog trajanja događaja u dvorani Muller moći zaigrati svi i to na najnovijim Huawei mobitelima.

Predvorje kina, uz FIFA 19 turnir, preuzima najpoznatija plesna igra Just Dance 2019 gdje ćete plesom moći osvojiti i vrijedne nagrade. Broj mjesta je ograničen, a prijave su moguće i prije službenog otvaranja vrata. 

Tele2 PlayDay
1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije