Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove tehnologije

Besplatni webinar o blockchainu

Blockchain
Foto: PR
1/2
20.07.2020.
u 10:41

Prednosti korištenja blockchain tehnologije u industrijskim sektorima tema je webinara koji se održava sutra u organizaciji američkog veleposlanstva u Hrvatskoj

Znate li što je Blockchain? Uvijek vas je zanimalo što je to, ali niste istraživali? Poznato je da je blockchain tehnologija osnova za kriptovalute, međutim znate li da se blockchain tehnologija tj. njen princip, počinje uspješno koristiti i u drugim sektorima, nevezanim za kriptovalute? To su sektori poput turizma, energetike, državne administracije, zdravstva, poljoprivrede, auto industrije, intelektualnog vlasništva itd.

Zagovornici blockchain-a vjeruju da bi ova tehnologija mogla daleko nadmašiti same kriptovalute u smislu ukupnog utjecaja, te da se pravi potencijal Blockchain-a tek očekuje. Mnogi, koji je već koriste, potvrđuju da su integracijom ove tehnologije u svoje sustave značajno povećali kvalitetu i sigurnost svoga poslovanja. Pretpostavlja se da će u budućnosti mnoga poduzeća izgubiti konkurentsku prednost ako ne integriraju Blockchain tehnologiju.

Foto: veleposlanstvo SAD

Webinar koji organizira Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj na temu Prednosti korištenja blockchain tehnologije u industrijskim sektorima, održat će se u utorak 21. srpnja u 14 sati. Prijaviti se možete ovdje Na Webinaru će govoriti predstavnici blockchain udruga iz Hrvatske, Europe i SAD-a. Predstavit će se i dvije američke tvrtke koje već dugo vremena uspješno razvijaju svoje proizvode i usluge na bazi ove tehnologije, a koje nisu povezane s kriptovalutama.

Očekuju se i sudionici iz Europe i SAD-a, kao i poseban interes sa strane domaćih i stranih IT tvrtki, predstavnika poduzeća iz spomenutih industrijskih sektora, gradonačelnika, različitih ministarstva, sveučilišta kao i entuzijasta koji žele nešto novo naučiti iz "prve ruke".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije