Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest

Besplatne igre uz nove grafičke kartice

laptop,surfanje
Foto: DPA/PIXSELL
31.10.2013.
u 21:13

Igrači koji kupe GTX 780 Ti/780/770 dobit će besplatnu kopiju igara Batman: Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist i Assassin’s Creed IV: Black Flag

Proteklog mjeseca AVD je restrukturirao cijelu liniju proizvoda te pojeftinio novo GPU lansiranje. Taj je potez ponukao i kompaniju Nvidiju da snizi cijene modela grafičkih kartica GTX 770 i GTX 780, naravno nakon puštanja u prodaju nove grafičke kartice GTX 780 Ti 7. studenog, javlja AnandTech.

Mnoge igrače razveselit će činjenica da se sve tri kartice nalaze u akciji "The Way It’s Meant To Be Played Pirati, Heroji i Špijuni".

Igrači će tako kupovinom GTX 780 Ti/780/770 dobiti besplatnu kopiju igara Batman: Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist i Assassin’s Creed IV: Black Flag dok će za GTX 760/660 dobiti Splinter Cell: Blacklist i Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije