Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIJELITE ISKUSTVA

Apsurdistan.in – stranica za apsurdne priče iz Hrvatske

apsurdistan
Screenshot
12.09.2013.
u 20:06

Priče su podijeljene u više kategorija kao što su hrvatske ceste, ZET, Thompson i Građanska akcija

TVrtka IT4U izradila je internetsku stranicu Apsurdistan.in na kojoj korisnici mogu objavljivati apsurdne priče iz svoje okoline. Ime stranice dolazi od izraza koji je popularizirao poduzetnik Saša Cvetojević koristeći se njime za Hrvatsku kao državu punu proturječnih propisa, prenosi Netokracija.

Stevica Kuharski iz IT4U-a otkriva kako je ideja za stranicu nastala u travnju ove godine, kada je domena i zakupljena, no stranica je tek nedavno pokrenuta nakon što se ideja ponovno aktualizirala. Priče su podijeljene u više kategorija kao što su hrvatske ceste, administracija, ZET, Thompson, Građanska akcija...

>> Cvetojević: Sa 18 sam otvorio prvu tvrtku, motiv mi nije bio novac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije