Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovo!

Appleov zaposlenik izgubio prototip novog iPhonea u kafiću

'(FILES) This June 24, 2010 file photo shows two women as they compare the new iPhone4 (R) and an iPhone3 in front of Manhattan\'s 5th Avenue Apple Store after the public release of the latest-generat
'EMMANUEL DUNAND'
01.09.2011.
u 21:05

Prototip iPhonea 5 zaboravljenog u kafiću u San Franciscu prodavao se u oglasniku za 200 dolara

Zaposlenik Applea ulazi u kafić noseći sa sobom prototip najnovijeg modela iPhonea i zaboravlja ga tamo. Zvuči li vam poznato? To se naime zbilo u travnju prošle godine, a Apple je nakon uključivanja policije u cijeli slučaj uspio pronaći mobitel kojeg je nalaznik prodao tehno portalu Gizmodo

No, kako piše CNet, a prenosi Guardian, dogodilo se ponovo, a u kafiću imena Cava 22 u San Franciscu, zaboravljen je model posljednjeg iPhonea 5 koji je trebao biti službeno predstavljen za nekoliko tjedana.

Apple je u potragu uključio sve raspoložive snage, a ubrzo su shvatili i kako se njihov prototip prodaje u oglasniku Craiglist po cijeni od 200 dolara.

Uz pomoć policije Apple je došao do mladića koji je navodno pronašao uređaj u kafiću, no i nakon ispitivanja i pretrage stana, novi iPhone 5 nije pronađen.

 

Ključne riječi

Komentara 7

KA
kabul
21:49 01.09.2011.

Ovo gubljenje novih verzija iphone-a je već tradicija.

FR
frajercic
23:56 01.09.2011.

za 5 godina ce najnovija fora biti reklamiranje proizvoda u novinama i televiziji... i to ce biti tako ludo i otkaceno, svi ce pricati o tome

DR
drug
21:31 01.09.2011.

Sreca da je telefon \" pametan\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije