Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRTUALNA KONFERENCIJA

Apple predstavio čak četiri nova modela iPhonea, evo koliko koštaju

Apple's iPhone 12 Pro and iPhone 12 Pro Max are seen in an illustration released in Cupertino
Foto: APPLE INC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
13.10.2020.
u 23:50

Svi su modeli s podrškom za mrežu 5G, procesorom A14 Bionic za koji Apple tvrdi da je 50 posto brži od bilo kojeg drugog procesora pametnog telefona.

Apple je u utorak predstavio svoj najnoviji model nove generacije iPhone 12 s podrškom za mrežu 5G što je direktor Tim Cook nazvao "novom erom".

Dvanaestica dolazi u četiri varijante, a među njima su manji jeftiniji iPhone 12 mini te veći iPhone 12 Pro i Pro Max koji imaju poboljšane kamere i veličine zaslona.  Najjeftiniji će biti iPhone mini koji se može kupiti za 699 dolara, dok će 12 Max Pro stajat 1099 dolara.

Svi su modeli s podrškom za mrežu 5G, procesorom A14 Bionic za koji Apple tvrdi da je 50 posto brži od bilo kojeg drugog procesora pametnog telefona. 

iPhone 12 koji stoji 799 dolara ima zaslon veličine kao iPhone 11, no njegovo je kućište 11 posto tanje i 16 posto lakše.

Model iPhone 12 mini je "najmanji, najtanji i najlakši  5G smartphone na svijetu", tvrdi Apple.

Z 17-centimetarski Pro Max zaslon kaže da je najveći Appleov zaslon za iPhone.

Nova serija iPhonea je velik korak prema prelasku uporabe s 4G na 5G u Sjedinjenim Državama i globalno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije