Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ PROBLEMA

Apple povukao katastrofalnu nadogradnju za iOS 8

iPhone 6
Foto: Reuters/PIXSELL
24.09.2014.
u 21:31

Nova verzija sustava izaziva probleme sa signalom i funkcijama kao što su Touch ID

Appleova nadogradnja operativnog sustava za mobilne uređaje, iOS 8.0.1, trebala je ispraviti niz grešaka, no na kraju je izazvala niz novih - i gnjevne reakcije korisnika koji su je skinuli i instalirali.

Kako piše The Verge, nadogradnja je objavljena samo tjedan dana nakon objave iOS-a 8, koji je stavljen na korištenje nedugo nakon predstavljanja novih iPhonea 6 i 6 Plus. Međutim, ubrzo su počele stizati vijesti da nova verzija sustava izaziva probleme sa signalom i funkcijama kao što su Touch ID. Apple je uskoro maknuo spornu nadogradnju.

- Aktivno istražujemo prijave te ćemo dati informacije čim budemo mogli. U međuvremenu smo povukli nadogradnju iOS 8.0.1 - rekli su iz Applea za The Verge.

Srećom, svi oni koji su instalirati nadogradnju, a ne mogu ili ne žele čekati da Apple objavi novu, mogu se vratiti na iOS 8.

 

>> Vlasnici novog iPhonea 6 Plus žale se da im se mobitel savija u džepovima

>> Otključani iPhone 6 u Hrvatskoj je više nego dvostruko skuplji nego u SAD-u

Komentara 4

ZA
ZAlex1122013
00:15 25.09.2014.

to je bilo za ocekivati, isto se dogodilo i sa 4. samsung rule !!!

Avatar SMECHAR
SMECHAR
08:13 25.09.2014.

Čujem da se novi iPhone savija kao plastelin...

SA
Sauron
10:49 25.09.2014.

Savitljivi ekran, ukidanje mogućnosti zvanja, otključavanja... bezbroj mogućnosti....sva sreća da toliko košta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije