Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni krivac

Apple otpustio menadžera odgovornog za katastrofalne karte

apple iphone
Reuters/PIXSELL
27.11.2012.
u 22:21

Odluku o otkazu Richardu Williamsonu donio je viši potpredsjednik Eddy Cue, a nije poznato tko će ga zamijeniti

Apple je navodno otpustio menadžera zaduženog za softver sa zemljopisnim kartama koji je nakon predstavljanja iPhonea 5 privukao mnoštvo kritika, javlja Bloomberg. Odluku o otkazu Richardu Williamsonu donio je viši potpredsjednik Eddy Cue, tvrde izvori koji su htjeli ostati anonimni. Zasad nije poznato tko će zamijeniti Williamsona.

Appleove su karte postale \"popularne\" zahvaljujući bugovima koje su rezultirale nevjerojatnim prizorima, uputama zbog kojih su se korisnici znali i izgubiti, te nedostatku informacija o javnom prijevozu. Karte su bile toliko loše da se šef Applea Tim Cook korisnicima i ispričao te im preporučio korištenje konkurentskog Google Mapsa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije