Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRE SE?

Amazon do kraja godine predstavlja igraću konzolu?

amazon.com
Reuters/PIXSELL
10.08.2013.
u 23:41

Konzola bi navodno trebala biti utemeljena na operativnom sustavu Android i predstavljena do kraja godine

Amazon razvija igraću konzolu s operativnim sustavom Android, javlja portal Game Informer pozivajući se na dobro obaviještene izvore. Poznata internetska trgovina navodno konzolu namjerava predstaviti do kraja ove godine, najvjerojatnije do Crnog petka, dana nakon Dana zahvalnosti u SAD-u koji se smatra za dan početka božićne sezone kupovine, a koji ove godine pada na 29. studeni.

Neimenovani izvori također kazuju da će Amazon za svoju konzolu koristiti video-igre već dostupne na svojim uređajima kao što su Kindle Fire. Konzola će imati vlastiti kontroler. Iz Amazona nisu htjeli komentirati ove glasine.

>> Amazon neće kupce koji previše vraćaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije