Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONETOUCH IDOL 3

Novi vrh ponude Alcatela s ekranima od 4,7 i 5,5 inča

Alcatel
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
10.06.2015.
u 17:50

Manja varijanta već je dostupna po cijeni od 1999 kuna, dok veća stiže sljedeći tjedan i stajat će 2599 kuna

Novi flagship smartphone Alcatel Onetoucha, Idol 3, predstavljen je danas u Zagrebu. Ovaj uređaj, kako je rekao produkt-menadžer za Alcatel u Mobisu Otokar Crnalić, jedini je telefon na svijetu koji je u potpunosti reverzibilan – može se normalno koristiti bez obzira na to je li okrenut prema gore ili dolje, zbog čega ima zvučnike i mikrofon na obje strane.

Idol 3 ima HD zaslon i stražnju kameru od 13 megapiksela, JBL audio sustav s tehnologijom Clari-Fi koja dekompresira audioformate kao što je MP3 za bolji zvuk, a dolazi i s JBL slušalicama. Uređaj dolazi u dvije veličine, s ekranima od 4,7 i 5,5 inča. Ove varijante inače imaju uglavnom iste specifikacije, osim što manja ima prednju kameru od 5 megapiksela i koristi četverojezgreni procesor, dok veća ima kameru od 8 megapiksela i osmojezgreni procesor.

Manja varijanta već je dostupna po cijeni od 1999 kuna, dok veća stiže sljedeći tjedan i koštat će 2599 kuna.

Osim ovog smartphonea predstavljen je i pametni sat Watch. Ovaj sat, između ostalog, zanimljiv je po tome što ne koristi Android, već Alcatelov operativni sustav izrađen posebno za njega. Posljedica je, tvrde u Mobisu, bolja optimizacija i autonomija od čak tri dana

Watch funkcionira kao sat, kao "daljinski" za smartphone, ali i kao fitness-narukvica. Kompatibilan je i s operativnim sustavima Android i iOS, a na naše bi tržište trebao doći za mjesec dana po cijeni od 1299 kuna.

>> Prvi srpski smartphone kreće u prodaju krajem mjeseca

>> Isprobali smo pametne telefone ALCATEL ONETOUCH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije