Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

5 razloga zašto je Optima ovog ljeta idealan partner svim iznajmljivačima

Optima
Promo
PR
Autor
PR članak
06.04.2017.
u 12:32

Je li i vaša internetska veza spremna za sezonu? Niste uistinu spremni za sezonu ako vaš Wi-Fi nije spreman!

Iznajmljujete apartmane već godinama ili se sada prvi put upuštate u tu ljetnu avanturu? Bez obzira na iskustvo, već ste sigurno odradili dio priprema za sezonu. Koju god vrstu smještaja nudili – jednostavni studio za turiste koji većinu dana provedu u istraživanju, apartman savršen za studente kojima veliki hladnjak i klima-uređaj visoko kotiraju na listi prioriteta ili onaj za obitelji kojima su podjednako važni i roštilj i parking – nije važno! Ono što je svim gostima važno je dobra internetska veza.

Bez obzira na fazu u kojoj ste trenutno – razmišljate li tek o bojenju zidova ili još samo tražite salvete koje se slažu s novim zavjesama - nije prekasno (a ni prerano) za dobrog partnera u ovom ljetnom poslu. Ljeto može biti bolje, vašim gostima ali i vama, kao i godišnja doba koja slijede!

Ovo su razlozi zašto je Optima vaš idealni ljetni partner:

Tu je kad vam treba

Neke stvari zaista ne treba dugoročno planirati, a kamoli plaćati ako ih ne koristite. Jedna od njih je i internet u kući na moru u kojoj ne provodite većinu godine. Optima Instant paket bez ugovorne obveze nudi sve što vam treba: internet, televiziju i telefon, a vi se samo odlučite za kombinaciju koja vam najviše odgovara. Kao i za trajanje!

Manje stresa

Bio vam to osnovni prihod ili tek dodatni izvor zarade, vi ste iznajmljivač, dakle bavite se uslužnom djelatnošću. Vašim gostima uvijek je "priša": iako većinu dana uživaju na plaži ili u razgledanju, baš sada silno žele podijeliti megabajte i megabajte slika i videa na društvenim mrežama, javiti se prijateljima, a da ne govorimo o onima koji uvijek moraju biti dostupni radi posla! Kako biste izbjegli neugodnosti, spajanje na vaš Personal Hotspot, kao i loše kritike koje vas mogu obilježiti, na vrijeme osigurajte dobru internetsku vezu. Po vašoj mjeri ili po mjeri vaših gostiju, odlučite sami.

Slobodno se predomislite

Ako ste odabrali Instant paket po mjeri, ne znači da ćete skupo platiti promjenu plana. Osnovna brzina interneta u Instant paketima je do 10 Mbps, no pakete možete prema potrebi nadograđivati većim brzinama za dodatnih 10 kuna mjesečno.

Prednost pred konkurencijom

Dokazano je da je Wi-Fi jedna od najvažnijih stvari koje gosti traže prilikom odabira smještaja. Prema istraživanju iznajmljivačkog giganta Booking.com o navikama djece i mladih turista, gotovo 90% ispitanika navelo je brzu internetsku vezu kao faktor o kojem ovisi zadovoljstvo na godišnjem odmoru, a zanimljiv je podatak da se Hrvatska prema istom istraživanju nalazi u pet najpoželjnijih zemalja iz kojih se „šeraju“ fotografije!

Budite na dobrom glasu

I kad sami tražite smještaj na putovanjima, reviewi korisnika sigurno vam znače više od informacija koje nudi najmodavac. Nemojte dopustiti da vam trud koji ste uložili u opremanje apartmana zasjene loše ocjene gostiju na web-servisima za bukiranje smještaja. Kratkoročni ulog u dobru internetsku vezu nosi dugoročne koristi! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?