Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.02.2011. u 12:00

Kupnja skupocjenog talijanskog namještaja porezne će obveznike stajati više od pet milijuna kuna

Teodor Antić, glavni tajnik Ustavnog suda, u povodu kupnje skupocjenog talijanskog namještaja od ebanovine, što će porezne obveznike stajati više od pet milijuna kuna, objasnio je da je sve usklađeno s potrebama, i u skladu sa zakonom. Ukupan trošak obnove zgrade Ustavnog suda iznosi ‘samo’ 42 milijuna kuna. Valjda su naši ustavni suci vidjeli kako su biskupi sa susjednog brda izgradili velebnu novu zgradu Hrvatske biskupske konferencije i optočili je dragocjenim oniksom pa nisu htjeli zaostajati.

Šeks u sabornici dao riječ Davoru Šukeru
Vladimir Šeks, potpredsjednik Sabora, predsjedajući sjednicom dao je riječ – Davoru Šukeru. Jasno, umjesto centarfora koji nas je zadužio golovima, riječ je uzeo ministar koji nas je zadužio kreditima.

Predsjedniku Kosova zaustavljen projekt u Zelini
Rikard Stopfer, direktor Termalne Rivijere Zelina, požalio se u Jutarnjem kako već godinama ne uspijeva realizirati investiciju vlasnika Behgjeta Pacollija, a među nevoljama koje prate projekt bazena u Zelini spomenuta je i Studija za okoliš iz 2007. koja nije prošla jer je bila uvezena u plastične korice. Behgjetu Pacolliju, vlasniku TRZ-a, lakše je bilo pobijediti na izborima za predsjednika Kosova nego svladati našu birokraciju.

Poslodavci birali predsjednika kao da su u HNS-u
Ivan Ergović, predsjednik Nexe grupe, postao je novi predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca nakon duge i dramatične izborne skupštine uz dva poništena glasanja. Jutarnji list piše kako je Ergović pobijedio protukandidata Filipeca iz poduzeća Tehnika tek u trećem glasanju, i to s omjerom osamnaest prema sedamnaest uz jedan suzdržani glas. Izbori među poduzetnicima tako su nalikovali na one u Hrvatskom nogometnom savezu, samo što je ovdje manjkao ‘jedan od deset najvećih hrvatskih izvoznika’ Zdravko Mamić pa da skupština dobije na spektakularnosti. Ali tko zna, ako izgubi pozicije u HNS-u, možda Mamić uskrsne u HUP-u?

Ključne riječi

Komentara 7

DO
doktorica
16:17 25.02.2011.

dok se sakupljaju novci za onkološki odjel,dotle se iz državnog proračuna daje za skupi namještaj .Bolje bi im bilo da se već jednom prime posla i rade za šta su plaćeni,radi tih nesposobnjakovića koji nisu u stanju načiniti reformu sudstva nego troše na luksuz i ne možćemo u EU!

1O
1st-opinion
17:46 25.02.2011.

i namijestaj od jEBANOVINE, a u galvi korupcija i to se zove ustavni sud

VI
vidimškoj
12:44 25.02.2011.

Ovi u usravnom sudu se ponašaju kao siročad iz doma za nezbrinute.Jadni,uvik gladni čokolade,keksi,igračaka,razonode,odjeće,obuće,ukratko jadnici željni svega pa kad ih dovedeš u Jokera i kažeš im da mogu uzet sve šta im se svidi onda svaki za po ure napuni šleper. Mislim,triba ih razumit,gladni su,bosi su,žedni su,piju nearomatiziranu vodu,male plaćice imaju i ne primaju ih redovito,sjedili su do sada na oprugama i klimavim stolicama itd. da ne nabrajam više jer evo sam skoro povratija od tuge na njihov loš standard. Pa kod nas svaka grana privrede,poloprivrede,turizma,bankarstva i inih drugih ima više svojih sraminja jer da ih nema ne bi bili ovde di danas jesmo-na dnu dna.... Ja opet kažem da šekso nije budala jer on ih ne razlikuje puno po inteligenciji pa mu se zaheb može lako dogodit kao šta mu se i dogodija.To ti je kada imaš šuplju vriću i vriću bez dna. Kosovar nikako da shvati da kod naših političara ne igra puno količina papira nego boja papira.Neka se ugleda na vlasnike talijanskog namještaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?