Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan

Zvonimir Boban u akciji, u Madridu dogovara transfere s Realom

Zvonimir Boban
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.06.2019.
u 09:47

Bivši vatreni razgovarao je s kolegom iz Reala Joseom Angelom Sanchezom o mogućim transferima

U četvrtak je u Madridu održan sastanak predstavnika Reala i Milana. Delegaciju talijanskog kluba predvodio je sportski direktor Zvonimir Boban.

Bivši vatreni razgovarao je s kolegom iz Reala Joseom Angelom Sanchezom o mogućim transferima, javlja Sky Italia. 

Zvonimir Boban
1/7

Crveno-crni traže pojačanja za sljedeću sezonu, a visoko na popisu želja su im Andrej Kramarić iz Hoffenheima, Dejan Lovren iz Liverpoola i Jordan Veretout iz Fiorentine.

Milan u Madridu vidi nekoliko potencijalnih pojačanja: Dani Ceballos, Mariano Diaz i Martin Odegaard, a bili su zainteresirani i za Marcosa Llorentea koji je u međuvremenu potpisao za Atletico.

No iz ruku bi im mogao iskliznuti i Odegaard koji je navodno već u Njemačkoj gdje bi mogao biti posuđen Bayer Leverkusenu.

U Milanu imaju želju posuditi Ceballosa ili Diaza, ali teško da će Real na to pristati. Već su potrošili 300 milijuna eura na pojačanja te im hitno treba novac.

Gianluca Di Marzio tvrdi da postoji šansa za dogovor između Milana i Reala, ali sve ovisi koliko će talijanski klub postignutim transferima.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:26 21.06.2019.

Da li je Perez Modrića već izbacio iz kluba? To zanima čitatelje - ma kakvi Boban! "Modrić i njegova agonija u Madridu" donijelo bi na stotine tisuća klikova…..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije