Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKIPJELO MU

Zvone Boban izgubio živce, jeste ga ikad vidjeli ovako ljutitog?

Zvonimir Boban
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
07.10.2019.
u 09:13

– Mi želimo sutra imati rezultate. No, Elliott ima drukčiju strategiju i viziju. Elliottov plan jest izgraditi momčad oko mladih talenata. Zbog toga se previše ne orijentira na sadašnje pobjede, već na budućnost – objasnio je Boban.

Nogometaši Milana u subotu su slavili u 7. kolu Serie A u gostima kod Genoe s 2:1 i tako prekinuli seriju od tri poraza zaredom. 

Povela je Genoa golom Danca Lasse Schonea u 41. minuti, no Milan već početkom drugog dijela dolazi do preokreta. Prvo je u 51. minuti iz solo akcije pogodio Theo Hernandez, a u 57. minuti igrač Genoe Davide Biraschi skrivio je penal koji je u gol pretvorio Franck Kessie. Biraschi je pritom i isključen, a u 79. minuti "pocrvenio" je i igrač gostiju Davide Calabria. U 90. minuti vratar Milana Reina ruši Kouamea, no španjolski vratar ipak brani penal Schoneu. 

Za Genou je cijelu utakmicu odigrao Marko Pajač, a Ante Rebić susret je odgledao s klupe Milana. 

No direktor Milana Zvone Boban nije bio zadovoljan unatoč pobjedi. Kamere su ga snimile kako u društvu s Paolom Maldinijem prati utakmicu. Bivši kapetan hrvatske reprezentacije u jednom je trenutku izgubio živce i Maldiniju krenuo objašnjavati kako njihovi igrači trebaju igrati. Boban je inače smiren i rijetko ga viđamo u ovakvim izdanjima.

Iako je Milan na kraju slavio, navijači traže odlazak trenera Marca Giampaola. Talijanski mediji pisali su da se s njima slaže i Boban jer su crno-crveni tek na 13. mjestu. U sedam utakmica upisali su tri pobjede i čak četiri poraza.

Milanov problem mogao bi biti i to što Boban i Maldini imaju različitu viziju razvoja od one koju nameće vlasnik, američki investicijski fond Elliott.

– Mi želimo sutra imati rezultate. No, Elliott ima drukčiju strategiju i viziju. Elliottov plan jest izgraditi momčad oko mladih talenata. Zbog toga se previše ne orijentira na sadašnje pobjede, već na budućnost – objasnio je Boban.

Ključne riječi

Komentara 10

SN
snovakor
10:00 07.10.2019.

hahaha .... to što oni raspravljaju neku kombinaciju ...našim novinarima je senzacija ...a Boban je ispao našim novinarima ljutit .... ajme novinarstva ...

Avatar links
links
09:47 07.10.2019.

snimka je zastrašujuća....

LI
Lingo
10:42 07.10.2019.

Ajme !!! Boban je na pošti podigao paket !!! Koja senzacija ! Napišite članak na tu temu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije