Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCO VERRATTI

Zvijezdi PSG-a zbog ozljede upitan nastup na Euru

Paris Saint Germain Team Sighting - Manchester
Eamonn and James Clarke/Press Association/PIXSELL
11.05.2021.
u 18:02

Talijanski veznjak je ove sezone zbog kombinacije ozljeda i COVID-19 sakupio samo 31 nastup u svim natjecanjima ove sezone, a sada ga očekuje nova pauza

Vezni igrač talijanske nogometne reprezentacije i PSG-a Marco Verratti (28) ozlijedio je ligamente desnog koljena zbog čega mu je upitan nastup  na skorašnjem Europskom prvenstvu.

Verratti se ozlijedio na treningu, a prema prvim prognozama pauzirat će između četiri i šest tjedana, objavio je PSG.

Talijanski veznjak je ove sezone zbog kombinacije ozljeda i COVID-19 sakupio samo 31 nastup u svim natjecanjima ove sezone, a sada ga očekuje nova pauza.

PSG, koji je u polufinalu Lige prvaka ispao od Manchester Cityja, nalazi se na drugom mjestu Le Championnata s tri boda manje od vodećeg Lillea, a do kraja sezone još su dva kola.

Italija otvara EURO 11. lipnja u Rimu protiv Turske, a u skupini A će igrati i protiv Švicarske (16. lipnja), te Walesa (20. lipnja).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije