Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor iz svlačionice

Zvijezda West Hama ostavila Bilića na cjedilu, evo što su mu suigrači napravili za osvetu!

Slaven Bilić i Dimitri Payet
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
19.01.2017.
u 08:41

– Ova momčad, ovaj stručni stožer, mi smo mu dali sve. Osjećam se iznevjereno, osjećam se ljutito, izjavio je nedavno razočarani Slaven Bilić.

Dimitri Payet prošle godine bio je glavni igrač West Hama. Navijači, Slaven Bilić i suigrači su ga obožavali, ali nedavno se sve to promijenilo. Francuz ih razočarao kada im je prije tjedan dana jasno dao do znanja da više ne želi igrati za West Ham, što je jako pogodilo Slavena Bilića.

Hrvatski izbornik izbacio ga je s treninga i s popisa igrača za utakmicu protiv Crystal Palacea, a voditelj showa na londonskoj radijskoj postaji Phoenix FM, koji inače raspolaže dobrim informacijama iz kluba, u svojoj je emisiji otkrio i na koji način su mu se osvetili suigrači. Naime, oni imaju običaj jednom tjedno otići na zajedničku večeru, ali Payeta nisu pozvali i poručili su mu da više nije dobrodošao za njihov stol. Isto tako izbacili su ga iz zajedničke grupe na WhatsAppu. 

Ove odluke donijeli su prije svega kapetan Mark Noble te James Collins i Pedro Obiang, a ostali su se s njima složili.

Podsjetimo, Payeta je iz takta izbacila ponuda Marseillea, njegova bivšeg kluba, koja je odbijena. On je u posljednje vrijeme nezadovoljan u Londonu i želio bi se vratiti u Francusku pa pokušava na sve načine Bilića i čelnike kluba prisiliti da prihvate ponudu.

– Dimitri Payet ne želi više igrati za nas. Ova momčad, ovaj stručni stožer, dali smo mu sve. Osjećam se iznevjereno, osjećam se ljutito – izjavio je nedavno razočarani Slaven Bilić.

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije