Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANI PAREJO

Zvijezda Villarreala o prolazu u polufinale: Znali smo što nas čeka...

gtres/Gtres/PIXSELL
16.04.2021.
u 09:15

Tijekom susreta smo imali inicijativu, a premda su nam zabili gol, smatram da smo bili bolji u ove dvije utakmice - izjavio je Parejo u obraćanju medijima podno "Stadiona keramike" u Villarrealu

Villarrealov vezni nogometaš Dani Parejo (31) izjavio je nakon utakmice s Dinamom u četvrtak kako je njegova momčad zasluženo prošla u polufinale Europske lige jer je u dvije četvrtfinalne utakmice bila bolja od hrvatskog prvaka Dinama.

- Uoči utakmice bili smo svjesni važnosti utakmice i onoga što nas čekalo u njoj. Zato smo izašli kako bismo pobijedili i u uzvratu. Tijekom susreta smo imali inicijativu, a premda su nam zabili gol, smatram da smo bili bolji u ove dvije utakmice - izjavio je Parejo u obraćanju medijima podno "Stadiona keramike" u Villarrealu.

Villarreal je u četvrtak navečer pobijedio s 2:1 nakon što je tjedan dana ranije već slavio s 1:0 u Zagrebu.

Villarreal je dosad pobijedio u 11 utakmica Europske lige dok je na gostovanju kod izraelskog Maccabija u grupnoj fazi natjecanja odigrao 1:1. Ove sezone niti jednom nije izgubio u ovom natjecanju. U dosadašnjih osam europskih četvrtfinala pet puta izlazio kao pobjednik.

Španjolski mediji u svojim izvještajima ističu ovogodišnju nepobjedivost "Žute podmornice" u Europi te najavljuju polufinalni susret s Arsenalom. Neki idu i korak dalje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije