Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova sezona?

Kane u suzama napustio teren, a stadion pomoću pomagala za hodanje

Harry Kane
Foto: Reuters/Pixsell
10.04.2019.
u 07:49

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka nogometaši Tottenhama su na svom novom stadionu u Londonu pobijedili Manchester City s 1:0.

Pobjedu Spursima donio je u 78. minuti Heung-Min Son. Dvadesetak minuta ranije iz igre je zbog ozljede morao izaći njihov najbolji igrač Harry Kane.

Harry Kane
1/12

Naime, Tottenhamov napadač morao je napustiti teren nakon što je u dvoboju na njegov zglob neoprezno nagazio Fabien Delph.

Bolna grimasa na Kaneovom licu odavala je kako se radi o ozbiljnijoj ozljedi, zbog toga je i ranije ove sezone morao pauzirati. U svlačionicu je odskakutao na jednoj nozi uz pomoć liječničkog osoblja.

- Izgleda da je to isti zglob i slična ozljeda kao i prije. Nije izgledalo dobro, možda će Harry otpasti do kraja sezone - rekao je menadžer Spursa Mauricio Pochettino.

Harry Kane je stadion napustio pomoću pomagala za hodanje.

Komentara 3

CB
Crash_Bandicoot
08:13 10.04.2019.

Ušao je u duel za loptu koju i on zna da ne može stići.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:15 10.04.2019.

Šteta. Premlad da ga ozljede toliko muče.

DD
dr dragon
08:01 10.04.2019.

Eto, a igrač koji ga nagazio ce i dalje igrati!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije