Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Zvijezda Spursa odlazi u Inter! Talijani dali visoku ponudu

Christian Eriksen
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.04.2019.
u 17:10

Sportski direktor Intera Piero Ausilio, prema pisanju medija, bio je prošlog tjedna u Londonu na utakmici Lige prvaka između Tottenhama i Manchester Cityja, te je navodno razgovarao s predstavnicima Spursa o transferu danskog nogometaša

Veznjak Tottenhama Christian Eriksen (27) mogao bi karijeru nastaviti u milanskom Interu, koji za njega nudi 150 milijuna eura, objavili su u ponedjeljak talijanski mediji.

Sportski direktor Intera Piero Ausilio, prema pisanju medija, bio je prošlog tjedna u Londonu na utakmici Lige prvaka između Tottenhama i Manchester Cityja, te je navodno razgovarao s predstavnicima Spursa o transferu danskog nogometaša.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Eriksenu ističe ugovor u ljeto sljedeće godine, a u Tottenhamu se još uvijek nadaju da će ga nagovoriti na produženje suradnje. No, ne uspiju li, morat će ga prodati, jer bi po isteku ugovora mogao otići iz kluba bez odštete.

Za njega se interesiraju Manchester United i Real Madrid, ali čini se da je Inter zasad iznio najkonkretniju ponudu, i to od 150 milijuna eura.

U Interu ovog ljeta planiraju "veliko pospremanje". Mediji navode kako će klub vjerojatno napustiti Ivan Perišić i Mauro Icardi, a Inter bi, osim Eriksena, u svojim redovima želio vidjeti veznjake Granita Xhaku (Arsenal) i Ilkaya Gündogana (Manchester City), te braniča Mattea Darmiana (Manchester United).

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Christian Eriksen
1/17
Ključne riječi

Komentara 2

RI
rikavac
19:17 15.04.2019.

Eriksen 150 miliona? Haha za ne povjerovat. Inter ce opet izgleda pobacit sa pojacanjima.

PR
prajdali100
17:51 15.04.2019.

Tko će normalan prodati Perišića i Icardia ? Bez obzira na njihovu " ljubav" to je skoro pola momčadi.To ne možeš nadomjestiti tako da su ove spekulacije totalno bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije