Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

Zvijezda Reala priznala umiješanost u seks skandal sa suigračem

Karim Benzema i Mathieu Valbuena
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.11.2015.
u 14:23

'Nisam ga imao namjere ucjenjivati, samo sam prenio poruku da snimka postoji.'

Karim Benzema uhićen je u Versaillesu kraj Pariza zbog navodne umiješanosti u ucjenu Mathieua Valbuene snimkom seksa, a da je dio cijele priče, priznao je policiji pa je sada i službeno pokrenuta istraga. U svoju obranu kazao je da veze sa samom ucjenom nije imao već se sve skupa dogodilo kao splet nesretnih okolnosti na koje nije imao utjecaja.

– Prije prijateljskih utakmica u sklopu priprema za Europsko prvenstvo 2016. s Armenijom (8. listopada, op.a.) i Danskom (11. listopada, op.a.) prišao sam Valbueni i u ime rođaka, koji je saznao da postoji sporna snimka, rekao mu za nju. Nisam ga imao namjere ucjenjivati, samo sam prenio poruku da snimka postoji – prenosi AFP svjedočenje francuskog reprezentativca i nekadašnjeg Valbuenina suigrača iz Lyona.

Ako je to istina, Benzema nije znao da se netko, pa možda i njegov rođak, poslužio njime kako bi prenio prijetnju, odnosno izvršio pritisak da plati navodnih 150 tisuća eura kako se ona ne bi pojavila u javnosti. Policija tek mora utvrditi povezanost ucjenjivača, Benzemina rođaka i njega samoga.

Da je ipak riječ o nespretnim okolnostima, nekako se čini smislenim jer Benzema zarađuje u madridskom Realu sa svim bonusima oko deset milijuna eura godišnje i bilo bi nejasno otkuda potreba za ovom novčanom ucjenom. Jest da se već našao u problemima kad je zajedno s Franckom Riberyjem 2011. godine koristio usluge maloljetne prostitutke, ali to se zbilo na prevaru i oslobođen je svih optužbi. Dokaz je to njegove naivnosti i lakovjernosti.

– Mogu potvrditi da se moj klijent nalazi u pritvoru i potpuno surađuje. To je sve – rekao je Benzemin odvjetnik Sylvain Cormier.

Također, u sve je upleten i nekadašnjih francuski reprezentativac Djibril Cisse, ali detalji vezani uz njegovo uhićenje s početka listopada još su uvijek nepoznati javnosti. Samo se zna da je ozbiljno čim mjesec dana nije pušten iz pritvora.

Mathieu Valbuena još se nije oglasio s time u vezi.

>> Zvijezda Reala uhićena zbog ucjenjivanja suigrača snimkom seksa!

>> Cisse osumnjičen da je snimkom seksa ucjenjivao reprezentativca Francuske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije