Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGNORIRAO SIRENE

Zvijezda Reala bježala od policije sa 200km/h

James Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
02.01.2016.
u 09:56

Rodriguez će se sada morati pojaviti na sudu. Prijeti mu oduzimanje vozačke dozvole i novčana kazna, dok bi u gorem slučaju mogao dobiti tri do šest mjeseci zatvora.

James Rodriguez se u trening kampu Real Madrida na Novu godinu pojavio s policijom za vratom. Zvijezda Reala kasnila je kasnila na treninga pa je jurila 200 kilometara na sat na mjestu gdje je maksimalna dopuštena brzina 100 km/h, pišu španjolski mediji.

Policija je upalila sirene te šest kilometara lovila Rodriguezov Audi R8. No, Kolumbijac je reagirao tek na ulasku u trening kamp. Policiji je rekao da je glazba u automobilu bila glasna pa ništa nije čuo.

Rodriguez će se sada morati pojaviti na sudu. Prijeti mu oduzimanje vozačke dozvole i novčana kazna, dok bi u gorem slučaju mogao dobiti tri do šest mjeseci zatvora.

>> Ako James ode iz Reala, kraljevi vraćaju Özila

Komentara 1

TE
teoodd
13:20 02.01.2016.

Ma to se u Kolumbiji podrazumjeva kao trka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije