Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJE LI PORTUGALAC?

Zvijezda Reala iznenadila izjavom o odlasku Ronalda

Cristiano Ronaldo
Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS/PIXSELL
1/6
22.10.2018.
u 15:25

- Mediji nam ne mogu smijeniti trenera. Potpuno vjerujemo u ovu momčad, a trener ima povjerenje u igrače. Uvjeren sam da ćemo imati dobru sezonu - rekao je Isco

Real Madrid upao je u veliku krizu zbog čega mediji pišu da se treneru Julenu Lopeteguiju sprema smjena. No, ofenzivac kraljevskog kluba Isco tvrdi da bi to bila ludost.

- Mediji nam ne mogu smijeniti trenera. Potpuno vjerujemo u ovu momčad, a trener ima povjerenje u igrače. Uvjeren sam da ćemo imati dobru sezonu - rekao je Isco i dodao:

- Mislim da bi smjena trenera bila ludost. Treba ga pustiti da radi, ovdje je tek dva mjeseca. Ako se riješiš trenera, riješio si se svih nas. Nije trener kriv što nismo zabijali i što nismo igrali dobro. Odgovornost je na svima, ne samo na treneru.

Koliko Realu nedostaje Ronaldo koji je na ljeto iznenađujuće prešao u Juventus?

- Ne možemo plakati za nekim tko ne želi biti u ovom klubu. Rješenja moramo pronaći unutar kluba - rekao je Isco kojem Ronaldo ne nedostaje.

- Nedostaju mi ozlijeđeni Carvajal i Bale - rekao je Isco.

>> Pogledajte suradnju Ronalda i Mandžukića

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar nekakav
nekakav
07:42 23.10.2018.

bez c ronalda, real nije u stanju zabiti gol iz deset čistih prilika. gdje su sad naši mediji sa čudesnom statistikom modrića, nemoguće da sad nikome ne dodaje loptu sa očima, precizno, onak, kirurški... fale mi udarni naslovi o ključnoj asistenciji, par predasistencija, skandiranjem cijelog stadiona... jesen je došla, rezultata nema, sva je sreća da i u barci ima problema, jer bi inače u realu pjena izlazila iz svlačionica. i da, kako se prodaju dresovi reala, nekako ste tiho... a što bi igrač trebao reći o kolegi koji je otišao u drugi klub? hvaliti ga, pričati kako nedostaje u igri..?! otišao je, to je biznis, nema tu ljubavi. uostalom, ne igra real sa igračem manje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije