Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka ga kazna

Zvijezda Juventusa morala se ispričati zbog sramotnog poteza!

Douglas Costa
Foto: Screenshot
1/5
17.09.2018.
u 09:29

- Ovo se ne smije dogoditi. Nije smio nasjesti na provokacije. Bit će kažnjen, iznenadila me njegova reakcija - rekao je Allegri.

Cristiano Ronaldo napokon je dočekao prve golove za Juventus u Serie A! Portugalac je bio junak stare dame s dva gola u pobjedi 2:1 protiv Sassuola.

- Stvarno sam jako želio do prvog gola, drago mi je da je napokon ušlo u mrežu - rekao je Portugalac pa zaključio:

- Naravno, bio sam malo napet uz svu tu priču da ne zabijam nakon odlaska iz Reala, bilo je jako puno očekivanja, ali suigrači su me čitavo vrijeme podržavali i hvala im na tome. Znao sam da dobro radim i da je samo pitanje vremena. Dobro se privikavam talijanskom nogometu.

Utakmicu je obilježio i sramotan potez ofenzivca Juvea Douglasa Coste koji je pljunuo u lice protivničkom igraču Federicu Di Francescu.

Čeka ga kazna od minimalno tri utakmice suspenzije, a teško da će mu pomoći i isprika nakon utakmice.

- Ispričavam se svim navijačima, suigračima koji su uvijek uz mene, u dobrim i lošim trenucima. Bilo je ružno, svjestan sam toga i ispričavam se svima. Želim naglasiti da jedan izolirani incident nema ništa s onime što sam do sada pokazao u svojoj karijeri - napisao je na Instagramu Costa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gostaria de pedir desculpas a todos os torcedores da Juventus por essa minha reação equivocada no jogo de hoje. Peço também desculpas aos meus companheiros de time, que estão sempre comigo nos momentos bons e ruins. Errei feio, tenho consciência e venho me desculpar com todos por isso. Deixo claro que essa atitude isolada não condiz com o que sempre mostrei em minha carreira. Douglas Costa Vorrei scusarmi con tutti i fan della Juventus per questa reazione fuorviante nel gioco di oggi. Mi scuso anche con i miei compagni di squadra, che sono sempre con me nei momenti belli e cattivi. Ero brutto, ne sono consapevole e mi scuso con tutti per questo. Metto in chiaro che questo atteggiamento isolato non corrisponde a quello che ho sempre dimostrato nella mia carriera. Douglas Costa @juventus

Objavu dijeli ⚡️DC11⚡️ (@douglascosta)

Brazilčeva reakcija iznenadila je i trenera stare dame Massimiliana Allegrija.

- Ovo se ne smije dogoditi. Nije smio nasjesti na provokacije. Bit će kažnjen, iznenadila me njegova reakcija - rekao je Allegri.

Komentara 3

CH
CharlesBukowski
13:01 17.09.2018.

a da je bjelac pljunuo crnca vec bi se svi digli zbog rasizma.. ovako je samo nesportski potez..

KO
kordunmoj75
14:13 17.09.2018.

Kako bi ja njega kaznio,da pljune meni u licu,taj bi jeo na cjevcicu,par godina.......

PR
prajdali100
12:14 17.09.2018.

Biće žestoko kažnjen.Zaslužio je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije