Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE DALJE?

Zvijezda Juvea traži veću plaću, torinski gigant ga odbija

Champions League - Group G - Ferencvaros v Juventus
BERNADETT SZABO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.11.2020.
u 10:30

Juve u novom ugovoru nudi godišnju plaću od deset milijuna eura, a Dybalin menadžer traži 15 milijuna. No, torinski klub nije spreman dati mu tako veliku plaću, objavili su talijanski mediji

Vodstvo Juventusa i krilni napadač Paulo Dybala (27), iako već mjesecima pregovaraju, još nisu postigli dogovor o novom ugovoru, a sporna točka je visina plaće.

Juve u novom ugovoru nudi godišnju plaću od deset milijuna eura, a Dybalin menadžer traži 15 milijuna. No, torinski klub nije spreman dati mu tako veliku plaću, objavili su talijanski mediji. 

Juve je za argentinskog nogometaša 2015. platio Palermu 40 milijuna eura odštete, a u travnju 2017. produžili su ugovor, koji vrijedi do lipnja 2022. godine.

 Ako se dogovor ne postigne do kraja ove sezone, u ljeto sljedeće godine Juve bi mogao prodati Dybalu za kojeg se interesiraju brojni europski velikani, poput Manchester Uniteda, Real Madrida i PSG-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije