Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Zvijezda hit-serije 'Igra prijestolja' i 'najjači čovjek na svijetu' ponovno u ringu

Strongman Champion League
Ivo Cagalj/PIXSELL
22.04.2021.
u 12:48

Ovo je sve samo uvertira u ono što se očekuje u rujnu ove godine; dva snagatora u boksačkom ringu...

Fanovi kad čuju njegovo ime najprije se sjete Game Of Thronesa di je poznatiji bio po ulozi 'Planine'.
Ovaj islandski snagator, koji je ujedno i vlasnik titule 'najjačeg čovjeka na svijetu' ponovno se našao u centru medijske pažnje nakon što je u siječnju, u neodlučenom ishodu odradio boksački meč protiv profesionalnog boksača, Stevena Warda.

Hafthór Björnsson sada sprema novu rundu poslastice. Za nešto više od mjesec dana, 28. svibnja protivnik će mu biti Simon Vallily, boksač koji dosad ima 17 pobjeda, tri poraza i jedan neodlučeni dvoboj. Prema BoxRecu on je trenutno 109. u svijetu, a ovaj meč biti će ugovoren na četiri runde. 

Podsjetimo, 'Planina' je već neko vrijeme na posebnom programu prehrane te se više ne bavi 'strongman' natjecanjima. Do svega ovog došlo je ugovaranjem meča protiv Eddieja Halla, također snagatora, a taj meč trebao bi se održati u rujnu ove godine. Jedan od zvijezda serije koja je osvojila svijet, odlučio se pripremiti i biti što spremniji za taj susret. 

Već se u borbi protiv Stevena Warda vidjelo da uživa u boksu, a sa svim promjenama koje želi napraviti, zasigurno će se ovime nastaviti baviti još neko vrijeme. Sada se samo čeka ponovni izlazak u ring u kojem će se zasigurno dobro snaći kao i u najpoznatijoj seriji 21. stoljeća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije