Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OUT' MJESEC DANA

Zvijezda Cityja tek se vratila na teren pa se ponovno ozlijedio

Kevin De Bruyne
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
03.11.2018.
u 00:30

Belgijanac je ove sezone odigrao samo pet utakmica, dok je prošle sezone bio jedan od najzaslužniji igrača za osvajanje naslova engleskog prvaka.

Jedan od najboljih igrača Manchester Cityja Belgijanac Kevin de Bruyne (27) tek što se oporavio ponovo se ozlijedio.

Belgijski veznjak je u susretu engleskog Liga kupa protiv Fulhama ozlijedio koljeno i morat će pauzirati najmanje mjesec dana. Britanski mediji pišu kako ozljeda ovoga puta nije toliko ozbiljna kao prošli put kada je pauzirao dva mjeseca.

De Bruyne će zbog ozljede koljena propustiti veliki derbi protiv gradskog suparnika Uniteda, kao i ligaške ogled protiv Southamptona, West Ham Uniteda, Bournemoutha i Watforda, te susrete Lige prvaka protiv Šahtara i Lyona.

Belgijanac je ove sezone odigrao samo pet utakmica, dok je prošle sezone bio jedan od najzaslužniji igrača za osvajanje naslova engleskog prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije