Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI POLUDJELI

Zvijezda Barcelone proslavom gola razbjesnila velike rivale

Gerard Pique Barcelona Espanyol
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.02.2018.
u 08:25

- Moja izjava da je Espanyol klub iz Cornella nije nepoštivanje, to je jednostavno istina - Espanyol se sve više odmiče od Barcelone - rekao je Pique

Espanyol i Barcelona su u nedjelju u katalonskom derbiju odigrali 1:1, a ionako uzavrele strasti na terenu su eruptirale krajem utakmice kada je Gerard Pique pogodio za bod Katalonaca.

Branič je prije nekoliko dana 'stao na žulj' rivalima nakon izjava da Espanyol nije klub iz Barcelone i publika ga je glasno izviždala svaki put kada je dotaknuo loptu. Ali dočekao je Pique trenutak osvete i kada je zabio za remi u 82. minuti, okrenuo se navijačima, prislonio prst na usta i tako ih jasno ušutkao, piše Goal.

Ne samo da su 'poludjeli' navijači, njegov potez nije najbolje sjeo ni domaćim igračima, a Pique se nakon utakmice osvrnuo na svoju proslavu.

- Najmanje što sam mogao napraviti je ušutkati Espanyolove navijače. Moja izjava da je Espanyol klub iz Cornella nije nepoštivanje, to je jednostavno istina - Espanyol se sve više odmiče od Barcelone, a imaju i kineskog predsjednika. Žale se na mene, ali ne istražuju uvrede koje su upućene mojoj obitelji; i igrači su ljudi i reagiraju sukladno onome što se događa - rekao je Pique nakon utakmice.

Što je proslavi svog igrača rekao trener Barcelone Ernesto Valverde čitajte na Goalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije