Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale ABA lige

Zvezdin predsjednik za incident krivi hrvatskog trenera i klub iz Podgorice

24.04.2019.
u 07:44

Brinula me situacija u dvorani uoči utakmice. Na prljave akcije koje su se događale u Podgorici morala je uslijediti reakcija, ali ne želim govoriti o tome - kaže Nebojša Čović

Nebojša Čović, predsjednik Crvene zvezde, zadovoljan je ozračjem što su ga napravili navijači njegovog kluba u odlučujućoj utakmici finala ABA lige protiv podgoričke Budućnosti. Ističe kako se Zvezda trudila da ne dođe do nereda i smirivala situaciju.

U majstorici finalne serije regionalne košarkaške lige beogradski klub je na svom terenu pobijedila Budućnost s 97:54. Dvoboj je kasnio sat vremena nakon što su fizički i verbalno Zvezdini navijači napali igrače Budućnosti.

1/2

Situacija je bila toliko usijana da se utakmica mogla i odgoditi. Zvezdin šef ističe kako je jedan od krivaca hrvatski trener Jasmin Repeša i njegove izjave tijekom finalne serije.

- Brinula me situacija u dvorani uoči utakmice. Na prljave akcije koje su se događale u Podgorici morala je uslijediti reakcija, ali ne želim govoriti o tome - kaže Nebojša Čović i dodaje:

- Ozračje je bilo fantastično. Znam što je bilo pripremano kao provokacija i ispričavam se zbog onog što se dogodilo na početku.

Navijači domaće momčadi bili su isprovocirani, tvrdi prvi čovjek Crvene zvezde.

- Ne želim analizirati kako se dogodilo i što je koji igrač učinio dok je izlazio na teren. To sada nije važno. Došli smo do cilja i svima čestitam. Ustrajali smo i izdigli se kako priliči Beogradu i Srbiji - rekao je Nebojša Čović, piše B92.

>> Pogledajte kako su mladi košarkaši nakon osvojenog zlata zapjevali Lijepu našu u Novom Sadu

Komentara 23

Avatar links
links
08:06 24.04.2019.

a gdje je spomenut hrvatski trener? Jasmin je iz Bosne...oduvijek, iako to nije bitno

NE
Nenadnbgd
09:12 24.04.2019.

Srbima najmanje treba Aba liga jer oni mogu i bez nje da naprave jaku ligu. U Crnoj Gori vlada kriminal kakav nema ni u jednoj državi u okruženju. Kriminal je ušao svugde i nažalost i u sport.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:06 24.04.2019.

Čović, to prezime mi je vrlo poznato. Mislim da ima veze s operom u Veroni ili tako nešto. Kulturan čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije