Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Zvezdaši odbili doći u Split, izgubit će za zelenim stolom

crvena zvezda
Foto: 24sata
1/3
23.02.2019.
u 22:10

Utakmica POŠK-a i Crvene zvezde odgođena je, a trebala bi biti registrirana pobjedom splitske momčadi 5-0, s obzirom na to da srpski klubovi nisu odustali od svog stava o neodlasku na utakmice u Splitu i gradovima koji se nalaze u krugu od 200 kilometara

Vaterpolisti dubrovačkog Juga slavili su s uvjerljivih 14-10 (3-3, 6-4, 3-0, 2-3) na gostovanju kod beogradskog Partizana, a zagrebačka Mladost je kao gost svladala splitski Mornar s 13-12 (3-1, 2-4, 3-3, 5-4) u dvobojima 15. kola Regionalne vaterpolske lige. 

Jug su do pobjede u Beogradu predvodili Maro Joković i Daniil Merkulov, svaki s po četiri pogotka, dok je Aleksandros Papanastasiou postigao dva gola. Za domaće su po tri put mrežu tresli Petar Tomić i Lazar Vićković

Za pobjedu Mladosti u Splitu najzaslužniji su bili Cosmin Radu i Konstantin Harkov s po tri pogotka svaki, dok su po dva gola postigli Miloš Ćuk i Antonio Petković. Najbolji kod Mornara bio je Antonio Dužević s četiri pogotka.

Tri kola prije kraja vodeća Mladost ima 40 bodova, četiri više od Jadrana iz Herceg Novog i pet više od Juga. Četvrti je splitski Jadran s 28 bodova.

Utakmica POŠK-a i Crvene zvezde odgođena je, a trebala bi biti registrirana pobjedom splitske momčadi 5-0, s obzirom na to da srpski klubovi nisu odustali od svog stava o neodlasku na utakmice u Splitu i gradovima koji se nalaze u krugu od 200 kilometara.

>> Pogledajte kako igrači Benfice Krovinović, Svilar i Živković pjevaju hit Magazina

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
22:46 23.02.2019.

Sve te tzv. regionalne lige pod hitno ukinuti.

KA
kapunjohan
22:41 23.02.2019.

Ako sportske utakmice između klubova iz Srbije i Hrvatske izazivaju napetosti i zato zahtijevaju velike mjere osiguranja ona ih je bolje ne igrati. Skakanje političara na zadnje noge za svaki navijački provokativni uzvik , nema smisla , stvari treba do neke mjere tolerirati , navijači vole jedni druge provocirati , tako je bilo uvijek. Važno je da nema nereda i tuče a sve ostalo je ,,priredba,,.

IV
Ivantiasi
22:27 23.02.2019.

Žao mi je i osuđujem što se dogodilo igračima CZ međutim ovo prerasta u politiku četnika Vučiča. Gospodo iz CZ budite sportaši i krenite dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije