Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin iz mržnje
Povratak na članak

Zvezdaša vrijeđali, tukli nogama i palicama te tražili da preda dres

Uočili su klupska obilježja na odjeći te su, u namjeri da ih oduzmu, strane državljane više puta udarali šakama, nogama i palicama po tijelu te od 29-godišnjeg stranog državljanina zahtijevali da im preda dres.

Komentari 21

Avatar Django
Django
11:57 11.02.2019.

Momci su smetnuli s uma da je u Hrvatskoj dopušteno lancima, palicama i noževima napadati iz mržnje svakoga tko se u Splitu usudi nositi dres Dinama. Ili Rijeke. Za to nema sankcija. Ali nije dopušteno ako netko, a pogotovo nejač od dva metra i sto kila vage, nosi dres Zvezde. To je onda teško kazneno djelo zbog kojeg se cijela država diže na noge, susjedne države uručuju protestne note a međunarodna zajednica, pogotovo ona koja zanosi lijevo, prijeti sankcijama. Zato pamet u glavu, mrziti se smiju samo plavi dresovi koji imaju amblem sa hrvatskim grbom, za to vas nitko neće progoniti kao što ni do sada nije. (Ovo je satira, da ne ispadne kako je netko krivo shvatio i ugasio mi profil)

VL
MO
modrulj
11:46 11.02.2019.

Eno srpski mediji samo dan nakon ovog u Splitu prenose da su huligani u Kruševcu u Srbiji napali i ozlijedili Kamerunca i Senegalca koji igraju tamo u klubu. Puno gore nego u Splitu jer ovi nisu imali nikakva obilježja kluba nego su napadnuti samo zbog boje kože. E sad ćemo vidjeti koliko će vijesti biti o ovom rasističkom napadu u Srbiji, šta kažu Dačić i Vučić, te hoće li Senegal i Kamerun Srbiji uputiti protesnu notu. Sramota!

VL
TR
tramontana
12:18 11.02.2019.

Sve je to izvedeno po scenariju iz Bgd. Možda su imali i probe.

VL
SR
sramitese
11:49 11.02.2019.

pitam se..zasto nisu ovako ratoborni protiv onih koji ih lazu..i kradu..onih sta su im drzavu i oceve opljackali a side u udobnim politickim foteljama..onih sta su im unistili mladost i radost zivota..onih sta ih salju vani kao roblje..je li? zasto.?? mozda JE odgovor u njihovim obiteljima.?

VL
PR
prajdali100
12:12 11.02.2019.

Evo u Beogradu i Kruševcu mlate ljude samo zato što su druge boje kože.Čisti rasizam !!! E ajde sad da čujemo " europejca" Vučića, Dačića, Vulina, Lintu..Hoće li biti prosvjednih nota !!! Što se čeka?

VL
SV
sven222
11:52 11.02.2019.

dečki išli u šetnju sa palicama !!!??? da li se to sad tako ide u šetnju ??? ti kr.teni su krenuli da nekoga napadnu i ozlijede... po kratkom postupku i bez olakšavajući okolnosti u zatvor i bilo bi dobro da se može da ne leže već da tucaju kamen !!!!!!!!!!!!

VL
DA
darions
02:32 15.02.2019.

Meni je i staroj Jugi Split u svakom smislu bio zona sumraka.. Znam da sam se zahvaljivao Bogu sto sam se rodio u NS..

VL
DU
Deleted user
12:25 11.02.2019.

zločin iz mržnje. 11.02.2019."huligani napali dvojicu tamnoputih fudbalera napretka". hoće li to prenijeti svjetski mediji kojima dopisnici žive u beogradu,hoće li biti prosvjednih nota,teško. možda prenesu kao sitnu čarku, od strane huligana, koji su bili isprovocirani.

VL
KO
komar64
14:02 11.02.2019.

Prvo su ga lijepo zamolili.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
12:44 11.02.2019.

Sve te mrzitelje i huligane, s bilo koje strane, treba opako osuditi, po najvećoj mogućoj kazni, bez odvjetnika, odmah u neku rupčagu, što mračniju to bolje. Lijepo je pročitati da je moguća kazna i do 12 godina. Treba se toga i držati. Evo u Splitu noćas na jednoj školi osvanuli grafiti "mrzin školu", "mrzin srbe", "za dom"...Kad već mrze treba ih i izbaciti iz škole, s posla, i iz svih dijelova društva, pa neka mrze i dalje, gladni i goli...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.