Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznad svih - Hrvatska

Sjajna poruka iz Solina: župan i branitelji uz vatrene

Župan Boban i predstavnici braniteljskih udruga Splitsko-dalmatinske županije
Foto: Braniteljske udruge Splitsko-dalmarinske županije
07.07.2018.
u 16:29

Spot je snimljen u subotu ujutro na Gospinom Otoku u Solinu

Župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban i predstavnici braniteljskih udruga Splitsko-dalmatinske županije poslali su poruku podrške ususret utakmice s  Rusijom.

Spot je snimljen u subotu ujutro na Gospinom Otoku u Solinu.

Uz župana tu su bili i predstavnici sljedećih udruga: HVIDRA, Udruga veterana 4. gardijske brigade,  6. Domobranska pukovnija, Udruga veterana  114. brigade, Udruga veterana 141. brigade, 72. bojna Vojne policije, 73. bojna Vojne policije, Udruga roditelja hrvatskih branitelja poginulih u Domovinskom ratu, Hrvatski časnički zbor, 40. inženjerijska bojna HV,  Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora Splitsko-dalmatinske županije, Udruga veterana Domovinskog rata Brodosplit, veterani HOS-a i Udruga specijalne policije BAT.

>> Šaljite nam navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net

Župan Boban i predstavnici braniteljskih udruga Splitsko-dalmatinske županije
1/26

Komentara 2

Avatar 15545
15545
16:53 07.07.2018.

ne znam sta se desi sa onim simunicevcima kaj su stalno urlikali xosstaske pozdrave po stadionima i crtali swastike ali od svibnja i onog razoruzavanja na blajburgu od Austrijske polizei nema ih nigde???

JU
Jurica1050
23:16 07.07.2018.

Paraziti hrvatskog društva !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije