Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG ZUBAKA Nisu se mogli složiti oko idealnih 11

Zubak raskinuo s Cicom uoči puta u Varaždin

21.02.2009.
u 19:48

Zlatko Kranjčar više nije trener Croatije iz Sesveta. Konačan prekid suradnje između Cice i predsjednika kluba Zvonimira Zubaka odigrao se u subotu poslijepodne, kada je momčad krenula na gostovanje u Varaždin.

Uzrujani predsjednik
Predsjednik Zubak u subotu je bio jako uzrujan.

- Ma ne pitajte me ništa... Javit ću vam se kasnije - kratak je bio Zubak i poklopio slušalicu.

Više se nije javljao... No, svoje objašnjenje ponudio je Zlatko Kranjčar. Iako se pokušao ograditi:

- Volio bih da se najprije izjasni predsjednik Zubak - kazao je Kranjčar i nastavio:

- Održali smo sastanak uoči puta u Varaždin. Nismo se složili u koncepciji vođenja momčadi i viziji igračkog kadra. Ne postoje nikakve druge konotacije. Smatram da je projekt koji sam ponudio bio jako dobar. Kvalitetno smo radili protekla dva mjeseca. Iskreno se nadam da će takva odluka pomoći momčadi iz Sesveta. Ako se to doista dogodi, bit ću iznimno sretan. Predsjednik ima glavnu riječ i takav rasplet bio je najlogičniji - zaključio je Cico.

S Kranjčarom odlazi i Goran Jerković, kao i Tomislav Ivković.

Autokratska vladavina
Cico je na mjestu glavnog trenera proveo dva mjeseca, a netom nakon njegova dolaska već su počeli kratki spojevi s predsjednikom Zubakom. Autokratska Zubakova ruka lako se i bez ustezanja obračunava sa svima, a očito je da je već navikao funkcionirati u kriznim situacijama. Ili možda nije izvukao pouku iz prijašnjih turbulencija s Vladom Petrovićem i društvom. Jasno je da će ostanak u ligi, koji Zubak postavlja kao glavni cilj, biti i te kako teško ostvariv.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije