Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA SESVETE Ponajbolji igrači kluba izbačeni zbog pomlađivanja momčadi

Zubak iz momčadi izbacio braću Petrović, Agića i Polovanca!

11.11.2008.
u 18:42

Niz od četiri utakmice bez pobjede i težak brodolom u Maksimiru s Dinamom gdje su primili šest komada potaknuli su Zvonimira Zubaka na radikalne rezove. Treniranje strogoće još prije, kada je Zubak većini igrača smanjio primanja, očito nije urodilo plodom. Novi Zubakov potez još je radikalniji. Iz momčadi je izbacio veteransku četvorku Vladu Petrovića, Antu Petrovića, Jasmina Agića i Kristijana Polovanca, uz obrazloženje da je sve to zbog krize rezultata.

- Nemojte me ništa pitati, u šoku sam. Dobili smo napismeno da više nismo u prvoj momčadi. Danas me očekuje razgovor s predsjednikom - kazao je Vlado Petrović, koji bi u novoj križaljci trebao obnašati dužnost sportskog direktora.

Čudan je to potez, bez sumnje, riješiti se kvarteta najiskusnijih igrača, o kojima se ne tako davno govorilo kao o okosnici momčadi, s kojima će mlađi brže sazrijevati. Osim toga, Vlado Petrović najbolji je strijelac momčadi iz Sesveta, i od deset odigranih utakmica, barem u šest bio je među najboljim igračima u momčadi.

Predsjednik Zubak ponudio je svoje objašnjenje:

- Odlučili smo pomladiti momčad. To rade svi klubovi, pa nećemo ni mi biti iznimka.

Koliko je to zapravo mudar potez?

- Recite vi meni što je to danas mudro i pametno. To je smjer za koji smo se odlučili i ostajemo pri toj odluci.

Kako ćete prerasporediti otpisanu četvorku?

- Vidjet ćemo još. Vlado Petrović je već odavno pretendirao na mjesto sportskog direktora i vjerojatno će obnašati tu funkciju.

A drugi?

- Vidjet ćemo, u nogometu uvijek ima posla - kazao je Zubak.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije