Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nba liga

Zubac više nije član Lakersa!

Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
07.02.2019.
u 21:30

Lakersi su u zamjenu dobili Mikea Muscalu

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac ostat će u Los Angelesu, ali od četvrtka više neće nositi dres Lakersa. Zubac je u posljednjim minutama predviđenim za razmjenu igrača poslan u Los Angeles Clipperse, a uz njega je u isti klub otišao i Michael Beasley.

U Lakerse je umjesto njih stigao centar Mike Muscala. 

Proteklih se dana govorilo da će Zubac otići 'u paketu' u New Orleans Pelicanse, ali je u međuvremenu pokušaj dovođenja Anthonyja Davisa propao jer je kalifornijski klub procijenio da za njega previše traže. 

Zubac se u posljednje vrijeme počeo sve više isticati u momčadi Lakersa, a nedavno je protiv Oklahome upisao 26 poena. Deset dana kasnije je takav učinak zamalo nadmašio, ali je protiv Phoenixa stao na 24.

 

 

Komentara 1

YU
yurkov
22:24 07.02.2019.

Čuj ovo, niz ulicu... bukvalno prevedeno sa engleskog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije