Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Zubac ubacio sedam koševa u porazu Clippersa

Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
12.02.2020.
u 09:41

Hrvatski je košarkaš u 20 minuta na terenu upisao sedam koševa (šut iz igre 3/3), osam skokova i dvije asistencije.

LA Clippers Ivice Zubca su sinoć poraženi u Philadelphiji gdje su od njih sa 110-103 bolji bili domaći 76ersi, a hrvatski je košarkaš u 20 minuta na terenu upisao sedam koševa (šut iz igre 3/3), osam skokova i dvije asistencije.

Sixerse je do njihove treće pobjede zaredom predvodio Ben Simmons sa 26 koševa, 12 skokova i 10 asistencija što mu je šesti triple-double ove sezone.

Joel Embiid je dodao 26 koševa i devet skokova. Kod Clippersa je najbolji bio Kawhi Leonard koji je utakmicu završio sa 30 ubačaja i devet asistencija.

Houston Rockets su sinoć uspjeli prekinuti pobjednički niz od sedam utakmica Boston Celticsa savladavši ih kod kuće sa 116-105. James Harden i Russell Westbrook su zajedno zabili 78 koševa, Harden je ubacio 42 uz osam skokova i sedam asistencija, dok je Westbrook dodao 36 uz 10 skokova i pet asistencija. Harden je samo u drugom poluvremenu zabio 31 koš.

Gordon Hayward je bio najbolji pojedInac Bostona sa 20 poena i šest asistencija.

New Orleans Pelicans su sa 138-117 slavili kod kuće protiv Portland Trail Blazersa, a rookie Zion Williamson je ubacio 31 koš za pobjedu domaće momčadi. Damian Lillard i CJ McCollum su zabili svaki po 20 koševa za Trail Blazerse, a Mario Hezonja nije ulazio u igru.

Washington Wizards su sa 126-114 nadigrali gostujuće Chicago Bullse, a Bradley Beal je ubacio 30 koševa za pobjedničku momčad. Rui Hachimura je dodao 20 koševa za Washington koje  je ovo četvrta pobjeda u zadnjih šest utakmica. Najbolji strijelac utakmice i Bullsa bio je Zach LaVine sa 41 pogotkom. 

San Antonio Spurs su sa 114-106 bili bolji u gostima od Oklahoma City Thundera, a za to su najzaslužniji bili LaMarcus Aldridge i Dejounte Murray koji su zabili svaki po 25 koševa. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

Ključne riječi

Komentara 2

DE
deps
11:57 12.02.2020.

Hrvatski košarkaš!? Isto kao što je Komšić hrvatski predstavnik. Prestanite ga tako predstavljati i pratiti, ne zanima nas.

DM
drazen.muhvic
11:56 12.02.2020.

Zašto svaki puta kada Spursi odigraju napišete kako Luka Šamanić nije ulazio u igru? Pa kako da uđe kada ga nikada ni nema u zapisniku niti na klupi??? Igra u razvojnoj ligi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije