Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Barišić

Zrinjski daje golgetera za hrvatsku reprezentaciju do 19 godina

\'nogomet01_nnn_spo_141210\'
VL
14.12.2010.
u 18:58

Igrač mostarskog Zrinjskog Ivan Barišić, prvi strijelac juniorskog prvenstva BiH, postat će novi juniorski reprezentativac Hrvatske.

– Zaista sam uzbuđen i bit će mi čast pridružiti se hrvatskoj juniorskoj reprezentaciji. Nastojat ću izboriti mjesto u momčadi. Poziv mi je već veliki poticaj, sada počinjem shvaćati da mi se isplaćuje to što sam se potpuno predao nogometu – kazao je Mostarac, koji je imao ponudu da igra i za BiH.

Barišić je ove sezone u 13 susreta juniorskog prvenstva uspio postići 18 pogodaka od 34 koliko ih je ukupno postigla juniorska momčad Zrinjskog. Zbog impresivne statistike privukao je zanimanje bundesligaša Stuttgarta i Hoffenheima. U tim je klubovima nedavno prošao i provjere, oduševivši struku. Iz Hoffenheima su mu najavili konkretne pregovore, a za vrijeme boravka u tom klubu i pri razgovoru s trenerima prevoditeljske usluge pružao mu je i Josip Šimunić.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar nekakav
nekakav
19:14 14.12.2010.

hoće li to zasmetati original hrvatima? ako mrze bandića, bar neki, neki i javno, jer je hercegovac, hoće li i ovog dječaka tako tretirati?! jer na kraju krajeva, hercegovac je...

FY
Fuck you Mother Fucker
20:12 14.12.2010.

Hrvati u BiH ugrozeni, preglasani, iseljavaju se, bla, bla, bla, pola HR sporta je zapravo BiH sport, nemojte kasnije kukati kako nestaje Hrvata iz BiH. Njemu je mjesto u BiH i nadam se da je barem zahvalan BiH sto mu je omogucila da je moze na kraju izdati.

RA
rasim
07:10 15.12.2010.

ako mali bude dobar onda je hrvat ako bude zaj*** nešto onda je hercegovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije