Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud
Povratak na članak

Zoran Vulić nadomak Hajdukove klupe, igrači na slobodnom

U Poljudu najavljuju da bi u ponedjeljak trebalo biti poznato tko je novi trener

Komentari 7

Avatar gordi
gordi
17:30 08.09.2018.

nemoj Vuliću...cjenim te i kao čovjeka i kao trenera ali nemoj.....pogledaj Kopića u godinu dana ostario za deset.....dok je udruga NH na vlasti nemoj....

VL
DY
dynasty1414
18:16 08.09.2018.

Na koja udruga nas hajduk....????? To treba pendrecima namlatit i poslati ne u zatvor nego na prisilni rad.....kako je moguće dragi moji Dalmatinci da ste dopustili da se jedna takva udruga ljudskog smeća, orijunaša , neradnika i nis koristi postavii na čelo slavnog i časnog kluba kao sto je hajduk.....zato Vulicu ne ulazi u ovo tako dugo dok se ta bagra ne makne iz Hajduka ......možda konačno i njihov pulen i zaštitnik Ostoja Ranko shvati da je izvukao sve sto se moglo i nađe sebi i toj Yugo bandi drugu zabavu

VL
CR
crodark
18:31 08.09.2018.

Ma preuzmi slobodno, al strogo pazi sa kim ces kavu popit. Udruga sve snima, CIA i FBI su diletanti za ove.

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:53 09.09.2018.

Nema tu pomoći pa i bili tići bježe u dinamovu omladinsku školu jer znaju da im hajduk nemre niš ponuditi u smislu nogometnog sazrjevanja i obuke mladih igrača !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.